Jooga- ja Pilates opettajakoulutukset Oulussa

250H JOOGAOPETTAJAKOULUTUS

Onko mielessäsi uusi ammatti jooga tai Pilates opettajana (lue lisää Pilateksesta alempaa)

Neljäs ja paljon toivottu Pop Upin 250 tunnnin joogaopettajakoulutus alkaa keväällä 2023. Haku koulutukseen on nyt auki!

Opetamme asiakkaille ja koulutuksissa arvojemme ilo, yhteenkuuluvuus sekä turvallisuus- mukaisesti eli anatomisesti turvallisesti linjattua joogaa. Vaikka koulutuksessa on paljon teoriatietoa niin joogafilosofiasta, historiasta ja anatomiasta, koulutuksen tarkoitus ei ole käydä kokonaan ihmisen anatomiaa, fysiologiaa ja biomekaniikkaa läpi vaan opettaa tuleva joogaopettaja ymmärtämään mitkä asiat ovat joogaharjoituksen kannalta tärkeitä, miten ne käyttäytyvät harjoituksessa ja miten motivoida oppilasta harjoittelemaan omaa kehoaan kunnioittaen ja turvallisesti, omalla tasollaan. Yhtä lailla haluamme viedä eteenpäin joogan filosofiaa ja historiaa, mihin kaikki harjoittelu pohjaa. Koulutus sisältää myös runsaasti käytännön harjoittelua niin opettajan johdolla, pienryhmissä, itse ohjaten kuin omatoimisesti. Koulutuksemme ei opeta minkään tietyn koulukunnan joogaa vaan pyrimme tarjoamaan tuleville opettajille mahdollisimman monipuolisen kokonaisuuden joogaopettajan perusopinnoiksi.

MODUULIEN AJANKOHDAT RYHMÄ 4. 2023

1. 24-26.2.23

2. 31.3.-2.4.23

3. 19-21.5.23

4. 9-11.6.23

5. 18-20.8.23

6. 8-10.9.23

7. 29.9.-1.10.23

Opetus tapahtuu Oulun lähellä Kiimingin Urheilijoiden suuressa peilisalissa ja kaikki tarvittavat välineet saat koulutuksen ajaksi Pop Upilta. Lähiopetusta koko koulutuksen aikana on 200h. Lisäksi 50h etätehtäviä, kotiläksyjä sekä opetusharjoittelu ja loppukoe kirjallisena ja omaa ryhmää opettaen.

Koulutuksessa saat heti ensimmäisellä kerralla kattavan manuaalin ja kuvapankin, käyttöoikeuden Pop Upin videopalveluun omaa harjoittelua varten sekä pääsyn ryhmän omaan salaiseen FB- ryhmään. Koulutus tulee myös olemaan Pop Up Yoga Finlandin pääasiallainen rekrytointikanava!

Koulutuksen pääopettajina toimivat Pop Upin Maria ja Katja. https://popupyogaoulu.com/teachers/

HINTA

Koulutuksen hinta on 2900€ sis alv (alv erottelun saat laskun mukana). Koulutuksen voi maksaa osissa ilman eri kustannuksia ja haku koulutukseen avataan N Y T! Kannattaa olla nopea ja laittaa vapaamuotoinen hakemus Marialle maria@popupyogaoulu.com Vastaan mielelläni myös kaikkiin lisäkysymyksiin. Koulutusryhmä pidetään pienenä – 10 henkilöä joten saat vamasti henkilökohtaista opetusta.

MITÄ OPIT KOULUTUKSESSA?

Koulutus sisältää joogan historian ja filosofian opiskelua, anatomiaa, fysiologiaa ja biomekaniikkaa joogan kannalta, Koulutuksen jälkeen osaat opettaa joogaa sekä suunnitella turvalliset tuntirakenteet. Käymme läpi eri joogamuotoja sekä joogassa käytettävät välineet, vammat, raskausajan jooga, avustaminen sekä äänen- ja musiikin käyttö jooga tunnilla. Koulutuksen kesto on 250h joista 200h käydään seitsemällä lähijaksolla, tuntimäärään ei lasketa taukoja. 50 tuntia on opetusharjoittelua, kotitehtäviä ja jokaisella kurssilaisella on kaksi omaa joko lähikeskustelua tai online keskustelua opettajan kanssa, missä suunnitellaan yhdessä miten koulutuksesta on juuri sinulle hyötyä tulevaisuudessa.

Asanaharjoittelun lisäksi sukellamme joogan filosofiaan ja historiaan ja saat hyvät perustiedot joogafilosofiasta ja tutustut sen perusteoksiin. Tutustumme myös joogateksteihin ja joogiseen maailmankuvaan ja siihen ”Mitä jooga on”? Tulet opiskelemaan myös joogan etiikkaa, pranayamoja, keskittymis- ja meditaatioharjoituksia.

KENELLE?

250h edellyttää sinulta noin 250–300 opiskelu- ja ohjaustunnin panostusta koulutuksen aikana. Mukaan hakevilta toivotaan taustana 2–4 vuoden tiivistä joogan asanaharjoittelua.

KOULUTTAJAT

Kouluttajina toimivat Pop Upin pitkän linjan liikunta-alan konkarit Maria ja Katja. https://popupyogaoulu.com/teachers/

Hae mukaan nyt maria@popupyogaoulu.com

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Jenni_namaste

POP UPIN PILATES OPETTAJAKOULUTUS

Kysytty ja toivottu Pop Upin Pilates opettajan peruskoulutuksen haku on nyt AVATTU! 

MODUULIEN AJANKOHDAT RYHMÄ I 2022

  1. 3-4.9.
  2. 1-2.10.
  3. 5-6.11.

Opetus tapahtuu Oulun lähellä Kiimingin Urheilijoiden suuressa peilisalissa ja kaikki tarvittavat välineet saat koulutuksen ajaksi Pop Upilta. Lähiopetuksen lisäksi koulutus sisältää etätehtäviä, kotiläksyjä sekä opetusharjoittelun sekä loppukokeen kirjallisena ja omaa ryhmää opettaen.

Koulutuksessa saat heti ensimmäisellä kerralla kattavan manuaalin ja kuvapankin, käyttöoikeuden Pop Upin Videopalveluun omaa harjoittelua varten sekä pääsyn ryhmän omaan salaiseen FB- ryhmään. Koulutus tulee myös olemaan Pop Up Yoga Finlandin pääasiallainen rekrytointikanava!

Koulutuksen pääopettajina toimivat Pop Upin Maria ja Katja. https://popupyogaoulu.com/teachers/

HINTA

Koulutuksen hinta on 1400€ sis alv (alv erottelun saat laskun mukana). Koulutuksen voi maksaa osissa ilman eri kustannuksia ja haku koulutukseen avataan N Y T! Kannattaa olla nopea ja laittaa vapaamuotoinen hakemus Marialle maria@popupyogaoulu.com Vastaan mielelläni myös kaikkiin lisäkysymyksiin. Koulutusryhmä pidetään pienenä – 10 henkilöä joten saat vamasti henkilökohtaista opetusta.

KENELLE? 

Mukaan hakevilta odotetaan anatomian ja fysiologian perustuntemusta sekä aktiivista Pilates- harjoittelua noin kahden vuoden ajalta.

MITÄ OPIT KOULUTUKSESSA?

Koulutus sisältää Pilateksen anatomian ja fysiologian sekä historian opiskelua. Koulutuksen jälkeen osaat opettaa Pilatesta sekä suunnitella turvalliset tuntirakenteet. Käymme läpi eri Pilates tyylit eli klassikot, Pilateksen yleisimmät välineet, TULE- ystävällisen Pilateksen periaatteet sekä toiminnallisen Pilateksen. 

KOULUTTAJAT

Kouluttajina toimivat Pop Upin pitkän linjan liikunta-alan konkarit Maria ja Katja. https://popupyogaoulu.com/teachers/

Hae mukaan nyt maria@popupyogaoulu.com

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3