Jooga- Ilmajooga ja Pilates opettajakoulutukset Oulussa

250H JOOGAOPETTAJAKOULUTUS – VOL 5.

VARATTAVISSA NYT!

Onko mielessäsi uusi ammatti jooga tai Pilates opettajana (lue lisää Pilateksesta alempaa)

Opetamme asiakkaille ja koulutuksissa arvojemme ilo, yhteenkuuluvuus sekä turvallisuus- mukaisesti eli anatomisesti turvallisesti linjattua joogaa. Vaikka koulutuksessa on paljon teoriatietoa niin joogafilosofiasta, historiasta ja anatomiasta, koulutuksen tarkoitus ei ole käydä kokonaan ihmisen anatomiaa, fysiologiaa ja biomekaniikkaa läpi vaan opettaa tuleva joogaopettaja ymmärtämään mitkä asiat ovat joogaharjoituksen kannalta tärkeitä, miten ne käyttäytyvät harjoituksessa ja miten motivoida oppilasta harjoittelemaan omaa kehoaan kunnioittaen ja turvallisesti, omalla tasollaan. Yhtä lailla haluamme viedä eteenpäin joogan filosofiaa ja historiaa, mihin kaikki harjoittelu pohjaa. Koulutus sisältää myös runsaasti käytännön harjoittelua niin opettajan johdolla, pienryhmissä, itse ohjaten kuin omatoimisesti. Koulutuksemme ei opeta minkään tietyn koulukunnan joogaa vaan pyrimme tarjoamaan tuleville opettajille mahdollisimman monipuolisen kokonaisuuden joogaopettajan perusopinnoiksi.

MODUULIEN AJANKOHDAT RYHMÄ 5. 2024

1. 23-25.2.24

2. 22-24.3.24

3. 3-5.5.24

4. 7-9.6.24

5. 16-18.8.24

6. 13-15.9.24

7. 11-13.10.24

Opetus tapahtuu Oulun lähellä Kiimingin Urheilijoiden suuressa peilisalissa ja kaikki tarvittavat välineet saat koulutuksen ajaksi Pop Upilta. Lähiopetusta koko koulutuksen aikana on 200h. Lisäksi 50h etätehtäviä, kotiläksyjä sekä opetusharjoittelu ja loppukoe kirjallisena ja omaa ryhmää opettaen.

Koulutuksessa saat heti ensimmäisellä kerralla kattavan manuaalin ja kuvapankin, käyttöoikeuden Pop Upin videopalveluun omaa harjoittelua varten sekä pääsyn ryhmän omaan salaiseen FB- ryhmään. Koulutus tulee myös olemaan Pop Up Yoga Finlandin pääasiallainen rekrytointikanava!

Koulutuksen pääopettajina toimivat Pop Upin Maria ja Katja. https://popupyogaoulu.com/teachers/

HINTA

Koulutuksen hinta on 2900€ sis alv (alv erottelun saat laskun mukana). Koulutuksen voi maksaa osissa ilman eri kustannuksia ja haku koulutukseen avataan N Y T! Kannattaa olla nopea ja laittaa vapaamuotoinen hakemus Marialle maria@popupyogaoulu.com Vastaan mielelläni myös kaikkiin lisäkysymyksiin. Koulutusryhmä pidetään pienenä – 10 henkilöä joten saat vamasti henkilökohtaista opetusta.

MITÄ OPIT KOULUTUKSESSA?

Koulutus sisältää joogan historian ja filosofian opiskelua, anatomiaa, fysiologiaa ja biomekaniikkaa joogan kannalta, Koulutuksen jälkeen osaat opettaa joogaa sekä suunnitella turvalliset tuntirakenteet. Käymme läpi eri joogamuotoja sekä joogassa käytettävät välineet, vammat, raskausajan jooga, avustaminen sekä äänen- ja musiikin käyttö jooga tunnilla. Koulutuksen kesto on 250h joista 200h käydään seitsemällä lähijaksolla, 50 tuntia on opetusharjoittelua, kotitehtäviä ja jokaisella kurssilaisella on 1-2 omaa joko lähikeskustelua tai online keskustelua opettajan kanssa, missä suunnitellaan yhdessä miten koulutuksesta on juuri sinulle hyötyä tulevaisuudessa.

Asanaharjoittelun lisäksi sukellamme joogan filosofiaan ja historiaan ja saat hyvät perustiedot joogafilosofiasta ja tutustut sen perusteoksiin. Tutustumme myös joogateksteihin ja joogiseen maailmankuvaan ja siihen ”Mitä jooga on”? Tulet opiskelemaan myös joogan etiikkaa, pranayamoja, keskittymis- ja meditaatioharjoituksia.

KENELLE?

250h edellyttää sinulta noin 250–300 opiskelu- ja ohjaustunnin panostusta koulutuksen aikana. Mukaan hakevilta toivotaan taustana 2–4 vuoden tiivistä joogan asanaharjoittelua.

KOULUTTAJAT

Kouluttajina toimivat Pop Upin pitkän linjan liikunta-alan konkarit Maria ja Katja. https://popupyogaoulu.com/teachers/

Hae mukaan nyt maria@popupyogaoulu.com

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Jenni_namaste

POP UPIN PILATES OPETTAJAKOULUTUS – TILAA!

Kysytty ja toivottu Pop Upin Pilates opettajan peruskoulutuksen haku on nyt AVATTU! 

MODUULIEN AJANKOHDAT RYHMÄ II 2023

  1. 2-3.9.23
  2. 14-15.10.23
  3. 11-12.11.23

Opetus tapahtuu Oulun lähellä Kiimingin Urheilijoiden suuressa peilisalissa ja kaikki tarvittavat välineet saat koulutuksen ajaksi Pop Upilta. Lähiopetuksen lisäksi koulutus sisältää etätehtäviä, kotiläksyjä sekä opetusharjoittelun sekä loppukokeen kirjallisena ja omaa ryhmää opettaen.

Koulutuksessa saat heti ensimmäisellä kerralla kattavan manuaalin ja kuvapankin, käyttöoikeuden Pop Upin Videopalveluun omaa harjoittelua varten sekä pääsyn ryhmän omaan salaiseen FB- ryhmään. Koulutus tulee myös olemaan Pop Up Yoga Finlandin pääasiallainen rekrytointikanava!

Koulutuksen pääopettajina toimivat Pop Upin Maria ja Katja. https://popupyogaoulu.com/teachers/

HINTA

Koulutuksen hinta on 1400€ sis alv (alv erottelun saat laskun mukana). Koulutuksen voi maksaa osissa ilman eri kustannuksia ja haku koulutukseen avataan N Y T! Kannattaa olla nopea ja laittaa vapaamuotoinen hakemus Marialle maria@popupyogaoulu.com Vastaan mielelläni myös kaikkiin lisäkysymyksiin. Koulutusryhmä pidetään pienenä – 10 henkilöä joten saat vamasti henkilökohtaista opetusta.

KENELLE? 

Mukaan hakevilta odotetaan anatomian ja fysiologian perustuntemusta sekä aktiivista Pilates- harjoittelua noin kahden vuoden ajalta.

MITÄ OPIT KOULUTUKSESSA?

Koulutus sisältää Pilateksen anatomian ja fysiologian sekä historian opiskelua. Koulutuksen jälkeen osaat opettaa Pilatesta sekä suunnitella turvalliset tuntirakenteet. Käymme läpi eri Pilates tyylit eli klassikot, Pilateksen yleisimmät välineet, TULE- ystävällisen Pilateksen periaatteet sekä toiminnallisen Pilateksen. 

KOULUTTAJAT

Kouluttajina toimivat Pop Upin pitkän linjan liikunta-alan konkarit Maria ja Katja. https://popupyogaoulu.com/teachers/

 

Hae mukaan nyt maria@popupyogaoulu.com

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

6ce6ddd5-1a8b-4aac-89aa-e378c8e9369a

 

 ILMAJOOGAN OPETTAJAKOULUTUS OULUSSA 2024

Kysytty ja toivottu Pop Upin Ilmajoogan koulutus vol2 haku avautuu pian!

Toivottu ja odotettu Ilmajoogan opettajakoulutus (perustaso) pidetään seuraavan kerran Oulussa keväällä 2024

La 10-16
Su 10-16
+ etätehtävät

Tämän viikonlopun aikana opit Ilmajoogan opettamisen perusteet sekä mm.

* Mitä Ilmajooga on?
* Ilmajooga ja terveys
* Ilmajoogatunnin välineistö
* ilmajoogatunnin ohjaaminen, koostaminen ja rakenne
* Perustason liikkeet ja variaatiot

Koulutus pidetään pienryhmänä ja paikat täytetään ilmoittautumis järjestyksessä. Edellytämme joogaopettajan koulutusta, hyvää lajikohtaisen anatomian osaamista, jonkinlaisen kokemuksen Ilmajoogasta. 

Keväällä on tiedossa toinen viikonloppu missä käydään läpi haastavampia liina-akrobatia liikkeitä sekä haastavamman Flown koostamista. Tämän viikonlopun ajankohta ja hinta avataan erikseen varattavaksi syksyn aikana. Viikonloppuun osallistuminen edellyttää joko Pop Upin Ilmajoogaopettajan koulutusta tai vastaavaa- tarkistathan soveltuvuutesi ilmoittautumisen yhteydessä.

 Kouluttajana Marianne. Lue lisää kouluttajasta https://popupyogaoulu.com/teachers/

ILMOITTAUDU MUKAAN

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan NYT
popupyogaoulu@gmail.com 

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

HINTA

* Pop Upin opettajille ja Pop Upin opettajakoulutuksen käyneille 400€/perusosa

* Muille 600€/perusosa