Workshopit ja leirit

VIDEOPALVELU ON NYT AUKI!

Uutuutena Pop Upin porukoille kotiharjoittelumahdollisuus. Videopalvelustamme tulet löytämään viikottain täydentyvät harjoitusvideot niin joogaan, pilatekseen kuin kehonpainoharjoitteluunkin.

Voit tilata videopalvelun allaolevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen popupyogaoulu@gmail.com. Tilaus laskutetaan kuukausittain, hinta on 10€/kk ja saat rajattoman katseluoikeuden kaikkiin videoihin. Tilauksen voi irtisanoa milloin vain, maksat silloin vain kuluvan kuukauden loppuun.

Tämä on helppo ja halpa keino tukea pienyrittäjää koronan aikana ☀️. Laitoimme videopalvelun pystyyn kiireellä jotta voitte pysyä Pop Upin porukassa ja jatkaa harjoittelua kotona.  Palveluun lisätään videoita viikottain. Pysytään porukalla terveenä.

 

pop_up_yoga_varillinen

 

 

 

 

 

 

 

 

arttu

BREATHINGMAN: SYVÄHENGITYS & DETOX- SIIRRETTY PIDETTÄVÄKSI -LA 6.6.20 11-13.30 OULU – SU 7.6.20 12-14.30 ROVANIEMI-  TÄNNE ON TILAA!

Alkukesän vahvin työpaja on täällä!

Elämän vaihtuvat kokemukset kerryttävät kehoomme jännityksiä ja tukkoisen hengityksen lisäksi koko elämä voi joskus tuntua tahmealle. Syvähengitys Detox – puhdistaa kehoa ja mieltä ja sopii sinulle, joka haluat elää luovempaa, syvempää ja täydempää elämää.

Ensi kertaa Oulussa ja toiveuusintana Rovaniemellä järjestettävä Syvähengitys Detox -työpaja on puhdistava hengitysprosessi, jossa musiikki, liike ja syvähengitys johdattavat sinut syvälle oman itsen ääreen. Prosessi poistaa hetkellisesti päältä egon ja ajattelun suojamekanismeja ja näin emotionaalista ja mentaalista ”tavaraa” pääsee pintaan itsen syvemmiltä tasoilta. Osallistujasta riippuen, monenlaiset ohimenevät kokemukset ovat mahdollisia (fyysiset kokemukset, mielikuvat, muistot, traumat, näyt, värit, tuoksut, autuaat/hankalat tunteet, itku, nauru jne.). Hyväksyvän tiedostamisen ja purkamisen seurauksena työpajasta jää syvästi vapautunut ja puhdistunut olo, jonka hedelmät kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Tämä työpaja sopii kaikille perusterveille ihmisille, jotka ovat halukkaita kohtaamaan itsen eri tasoja hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Tämä kurssi ei sovellu raskaana oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville tai jos koet olevasi mieleltäsi hyvin hauras. Jos epäilet työpajan sopivuutta itsellesi, olethan yhteydessä ohjaajaan ennen ilmoittautumistasi.

Työpajan ohjaaja, ”Breathingman” Arttu Lipsonen omaa pitkän kokemuksen hengitysharjoituksista ja katarttisista metodeista eri traditioissa ja on hakenut jooga-ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu on sertifioitu Oxygen Advantage valmentaja. Ilmaista tietoa hengityksestä ja sen hyödyistä löydät:
www.facebook.com/breathingman.fi ja
www.breathingman.fi -sivustoilta.

Palautetta edelliseltä Detox- kurssilta!

”Tämä oli kyllä vaikuttavin hengitysharjoitus mihin olen törmännyt! Oli helppoa heittäytyä ja päästää kontrollista irti. Yksinkertasella rytmityksellä ja toistolla hommaa syvennettiin ja se toimi. Minulla kehossa tuntui tuikkimista ja leukaperissä värinää. Päälinmäisenä tuntemuksena minulle jäi keveys= tämä oli hieno tunne. Musiikin, liikkeen ja rytmityksen mukana pääsi helposti syventämään tuntemuksia hapesta ja energiasta. Oli jotenki helppo uppoutua mielen maailmasta, hengityksen ja kehon maailmaan. Ohjaus oli selkeää, hyvin etenevää ja mukaansa tempaavaa. Vahva suositus 👍 kannattaa kokea ja itse tuntea.”

Hinta: 59euroa (sis. alv)
Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria, saat paluuviestinä varausvahvistuksen ja lähempänä kurssia laskun ja info- kirjeen. Laskutamme kurssin maaliskuussa. Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Ilmottaudu workshoppiin tästä!

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebookissa

 

IMG_8422

JOOGA & PILATES- PÄIVÄ LIMINGASSA! SU 17.5. 9-16 – 7 PAIKKAA JÄLJELLÄ!- SIIRTYY!

Joogan päiväretriittejä on kovasti toivottu, joten tarjoamme mahdollisuuden virkistyä jälleen toukokuussa virkistävällä pilates & jooga- päiväretriitillä ja suunnata idylliseen ja luonnon keskellä sijaitsevaan Liminkaan joogan- ja stressinhallinan miniretriitille. Liminganlahden Luontokeskus sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Oulusta meren rannalla!

Aloitamme päivän Pop Upin Pilates tunnilla Heidin ohjauksessa. Harjoituksen jälkeen nautimme yhdessä lounaan ja kahvin.

Lounaan jälkeen ulkoilemme yhdessä metsäjoogaten Riikan johdolla ja Limingan luonnosta nauttien!

Iltapäivällä kokoonnumme välipala smoothielle ja sen jälkeen päivän toista harjoitusta varten. Iltapäivän harjoitus on Riikan ohjaama rauhallinen ja meditatiivinen yinjooga harjoitus, missä kehoa tukemalla haetaan pitkäkestoisia, meridiaaneja aktivoivia asentoja- saat siis vain levätä ulkoilun jälkeen ja samalla lepohermosto käynnistyy ja laskee stressitasoja. Kokonaisuuden kruunaa Riikan rumpurentoutus ja ohjattu meditaatio. Rentoutuksen aikana saa pötkötellä patjalla lämpimän viltin alla. rummun meditatiivinen rytmi rentouttaa ja rauhoittaa mieltä ja harmoninen värähtely saattelee syvärentoutuneeseen tilaan.

Kotiin pääsee lähtemään siis hyvin rentoutuneena ja ennen kaikkea virkistyneenä! Päivä ei vaadi mitään kokemusta joogasta tai pilateksesta tai omia välineitä tai mattoa, mukavat vaatteet ja ulkoiluvaatteet riittävät hyvin!

Päivän hinta 90€ sisältää kaiken ohjelman, lounaan, kahvin ja välipala smoothien. Opettajina päiväretriitillä Pop Upin Riikka ja Heidi.

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria. Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin – Linkki varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Ilmottaudu joogapäivään tästä!

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebookissa

Lämpimästi tervetuloa minilomalle Liminkaan!

syöte

PYSÄHDY JA PALAUDU- JOOGAN JA STRESSINHALLINNAN RETRIITTI PIKKU-SYÖTTEELLÄ 12-14.6.20- 8 PAIKKAA JÄLJELLÄ!

 

Lämpimästi tervetuloa Pop Up Yoga Oulun Ja Pop Up Yoga Rovaniemen Alkukesän ”Pysähdy ja Palaudu- joogan ja stressinhallinan retriitille” Pikku-Syötteelle. Leirille olet tervetullut yksin tai ystävän kanssa- porukalla ollaan ja kaikki ovat tervetulleita Pop Upin porukkaan! Mitään kokemusta joogasta ei tarvitse olla.

✨ Retriitin alustava aikautaulu ✨

🌱 Perjantai
14— saapuminen ja majoittuminen
16-17 “Tervetuloa-info” ja ohjelma
17-19 Lepohermoston käynnistävä meditatiivinen yin- jooga + äänimaljameditaatio/gong rentoutus johdattelee viikonlopun tunnelmiin ja takaa rauhalliset yöunet
Yhteinen iltapala ja sauna..

🌱 Lauantai
10-12 aamujooga – vinyasa flow
12-14 yhteinen lounas ja halutessasi omaa aikaa levähtää
14-15 ”Naiseuden jooga” lisää tietoa tapahtuman keskustelussa!
15-16 anatomiset linjaukset joogassa tietoisku
16-18 rauhallinen Chakra- jooga + äänimaljameditaatio/gong rentoutus
Yhteinen iltapala Iltapala ja sauna ja keväisen luonnon ihmettelyä ✨

🌱 Sunnuntai
10-12 aamujooga – vinyasa flow
12-14 yhteinen lounas ja halutessasi omaa aikaa levähtää
14-15 metsäjooga Kalevala teemalla
15-16 ”Naiseuden jooga”
16-18 lepohermoston käynnistävä restoratiivinen- jooga+ äänimaljameditaatio/gong rentoutus- tunteita ja tunnelmia, leirin päätös ja hyvää kotimatkaa!

MAJOITUS
Majoituksen voit tarvittaessa varata suoraan Pikkusyötteeltä -Myyntipalvelun yhteistiedot ovat: myyntipalvelu@pikkusyote.fi
Puh. 08 – 815 4000, mainitsethan varausta tehdessä Pop Up Yoga Oulun joogaleirin.

Hinnat:

Standard -huoneet (tilavia 2-hengen huoneita, joissa on erilliset vuoteet, tv ja kylpyhuone)
89 € /2-hengen huone ja 69€ /1-hengen huone.

Superior -huoneet (avaria ja valoisia 2-hengen huoneita, joissa erilliset vuoteet, tv ja kylpyhuone, jossa sauna tai poreamme)
99€ /2-hengen huone ja 79€ /1-hengen huone.

Hintoihin sisältyy:
– yhden yön majoitus valitussa huonetyypissä, 2- tai 1-hengen huone
– aamiainen
– naisten ja miesten saunat klo 17-22
– kuntosalin vapaa käyttö

Leiri järjestetään Pikkusyötteen kauniissa tunturimaisemissa! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta 🧚‍♀️

Opettajina leirillä toimivat Pop Upin Maria ja Merja. Lisää opettajistamme ja meistä pääset lukemaan www.popupyogaoulu.com

HINTA
Koko viikonlopun hinta 190€. Hintaan sisältyy koko ohjelma, lounaat sekä iltapalat, laskutamme retriitin kesäkuussa.

EXTRAA 🧚‍♀️

Tällä leirillä pääset kokeilemaan Pop Upin uutuutta ”Naiseuden joogaa”.

Ilmottaudu leirille tästä!

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebookissa

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria.

Lämpimästi tervetuloa mukaan varmasti alkukesän taianomaisimmalle retriitille!

 

 

FB6F2780-181E-40B9-9964-095BC104A758

JOOGA & PILATES- LEIRI TORNIOSSA! 24-26.7.20 – TÄNNE ON TILAA!

Lämpimästi tervetuloa Pop Up Yoga Oulun Ja Pop Up Yoga Rovaniemen Heinäkuun ”Jooga & Pilates- leirille” Tornioon. Leirille olet tervetullut yksin tai ystävän kanssa- porukalla ollaan ja kaikki ovat tervetulleita Pop Upin porukkaan! Mitään kokemusta joogasta ei tarvitse olla.

✨ Retriitin alustava aikautaulu ✨

🌱 Perjantai
14— saapuminen ja majoittuminen
16-17 “Tervetuloa-info” ja ohjelma
17-19 Lepohermoston käynnistävä meditatiivinen yin- jooga + äänimaljameditaatio/gong rentoutus johdattelee viikonlopun tunnelmiin ja takaa rauhalliset yöunet
Yhteinen, päivällinen ja sauna..

🌱 Lauantai
10-12 aamujooga – vinyasa flow
12-14 yhteinen lounas ja halutessasi omaa aikaa levähtää
14-15 Pop Upin Pilates! Tunnilla sekoittelemme iloisesti perinteistä, klassista pilatesta, ukk- instituutin tule- ystävällisiä harjoituksia ja movement- harjoitteita, välineillä ja ilman! Pop Upin Pilates sopii mainiosti niin ekakertalaiselle kuin kokeneellekkin Pilates konkarille!
15-16 anatomiset linjaukset joogassa ”uudesta näkökulmasta” tästä uutuudesta et halua jäädä paitsi!! 👀
16-18 rauhallinen Chakra- jooga + äänimaljameditaatio/gong rentoutus
Yhteinen päivällinen, Iltapala ja sauna ja kesäyln taikoja ✨

🌱 Sunnuntai
10-12 aamujooga – vinyasa flow
12-14 yhteinen lounas ja halutessasi omaa aikaa levähtää
14-15 metsäjooga Kalevala teemalla
15-16 Pop Upin Pilates
16-18 lepohermoston käynnistävä restoratiivinen- jooga+ äänimaljameditaatio/gong rentoutus- tunteita ja tunnelmia, leirin päätös ja hyvää kotimatkaa!

HINTA
Koko viikonlopun hinta vain 190€. Hintaan sisältyy koko ohjelma, lounaat, päivälliset sekä iltapalat, laskutamme retriitin huhtikuussa.

MAJOITUS
Sleep Inn Beauty tarjoaa leiriläisille majoituksen leirihintaan joten varaathan majoituksen joko soittamalla 040-176 8908 tai sähköpostilla sleepinnbeauty@gmail.com. Suosithan yhteismajoitusta- näin saat varmasti mukavia joogakavereita!

Petipaikka jaetussa huoneessa 43€/yö
Omassa huoneessa 53€/yö
Sisältäen majoituksen, liinavaatteet ja aamupalan.

Retriitti järjestetään Sleep Inn Beautyn tiloissa luonnon keskellä, Liakkajoen rannalla joten tunnelma on taattu! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta 🧚‍♀️

Opettajina viikonlopun ajan toimivat Pop Upin Riikka ja Katja. Lisää opettajistamme pääset lukemaan www.popupyogaoulu.com

Ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria. Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Varausehdot pääset lukemaan https://bit.ly/31Ovgr3

Ilmottaudu leirille tästä!

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebookissa

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria.

Lämpimästi tervetuloa mukaan varmasti kesän taianomaisimmalle retriitille!

 

syöte

VOIMAA, VALOA & ENERGIAA- FASCIA & JOOGALEIRI PIKKUSYÖTTEELLÄ 14-16.8.20

 

Lämpimästi tervetuloa Pop Up Yoga Oulun Ja Pop Up Yoga Rovaniemen elokuun ”Voimaa, valoa ja energiaa” Fascia & Joogaleirille Pikkusyötteelle! Leirille olet tervetullut yksin tai ystävän kanssa- porukalla ollaan ja kaikki ovat tervetulleita Pop Upin porukkaan! Mitään kokemusta joogasta ei tarvitse olla.

✨ Retriitin alustava aikautaulu ✨

* Perjantai
14— saapuminen ja majoittuminen
16-17 “Tervetuloa-info” ja ohjelma
17-19 Lepohermoston käynnistävä meditatiivinen yin- jooga + rumpurentoutus/äänimaljameditaatio johdattelee viikonlopun tunnelmiin ja takaa rauhalliset yöunet
Yhteinen iltapala ja sauna..

* Lauantai
10-12 aamujooga – vinyasa flow
12-14 yhteinen lounas ja halutessasi omaa aikaa levähtää
14-15 fasciajooga ”poweria & kontrollia”
15-16 anatomiset linjaukset joogassa tietoisku
16-18 rauhallinen Chakra- jooga + äänimaljameditaatio/rumpurentoutus
Yhteinen iltapala ja sauna  ✨

* Sunnuntai
10-12 aamujooga – vinyasa flow
12-14 yhteinen lounas ja halutessasi omaa aikaa levähtää
14-15 metsäjooga Kalevala teemalla
15-16 fasciajooga
16-18 lepohermoston käynnistävä restoratiivinen- jooga+ äänimaljameditaatio/rumpurentoutus- tunteita ja tunnelmia, leirin päätös ja hyvää kotimatkaa!

HINTA
Koko viikonlopun hinta vain 190€. Hintaan sisältyy koko ohjelma, lounaat sekä iltapalat, laskutamme retriitin maaliskuussa.

MAJOITUS
Majoituksen voit tarvittaessa varata suoraan Pikkusyötteeltä -Myyntipalvelun yhteistiedot ovat: myyntipalvelu@pikkusyote.fi
Puh. 08 – 815 4000, mainitsethan varausta tehdessä Pop Up Yoga Oulun joogaleirin.

Hinnat:

Standard -huoneet (tilavia 2-hengen huoneita, joissa on erilliset vuoteet, tv ja kylpyhuone)
109 € /2-hengen huone ja 89 € /1-hengen huone

Superior -huoneet (avaria ja valoisia 2-hengen huoneita, joissa erilliset vuoteet, tv ja kylpyhuone, jossa sauna tai poreamme)
139 € /2-hengen huone ja 129 € /1-hengen huone

Hintoihin sisältyy:
– yhden yön majoitus valitussa huonetyypissä, 2- tai 1-hengen huone
– aamiainen
– naisten ja miesten saunat klo 17-22
– kuntosalin vapaa käyttö

Leiri järjestetään Pikkusyötteen tunturimaisemissa joten ulkoilukamppeet kannattaa napata mukaan! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta 🧚‍♀️

EXTRAA! Leirillä mukana Katjan hierontapalvelut, Fasciawear- puvut fasciatunneille sekä Venka&Vinka- korut!

Opettajina viikonlopun ajan toimivat Pop Upin Riikka ja Katja.

Ilmottaudu leirille tästä!

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebookissa
Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria.

Lämpimästi tervetuloa Pop Upin Porukkaan!

Hami nojaa.jpg

”HAMIN” JOOGA & RASKAUS – KURSSI JOOGAOPETTAJILLE OULUSSA 22-23.8. – TÄNNE ON TILAA!

 

”Olen raskaana ja haluan tulla sun joogatunnille. Voinko tulla?” 

”Mä olen sit raskaana, mutta se on vielä salaisuus. Mitä voin tehdä tällä joogatunnilla?”

”Voinko seistä päälläni vaikka olen raskaana?”

Mitä vastaat kysyjille?

Raskaus on yksi tavallisista poikkeustilanteista, jonka joogaopettaja oppilaansa kanssa kohtaa. Jokaisen joogaopettajan ei tarvitse osata ohjata varsinaista raskaus- tai äitiysjoogaa, mutta opettajan on hyvä osata kohdata raskaana oleva asiakas sekä varioida omaa opetustaan mahdollisuuksien mukaan raskaana olevalle sopivaksi.

Jooga & raskaus -kurssi antaa joogaopettajalle työkaluja raskauden huomioimiseen omilla tunneilla. Opit raskauden tuomista kehollisista muutoksista ja siitä, miten ne vaikuttavat joogan harjoittamiseen raskauden eri vaiheissa. Saat käsityksen siitä mitä kannattaa joogasta raskausaikana jättää pois ja miksi sekä tiedät mitä voit odottajalle turvallisesti ohjata. Kurssilla opit paljon myös lantiosta ja lantionpohjasta sekä hengityksestä.

Ajankohta: la-su 28.-29.3.2020 klo10-17.30 molempina päivinä.

Paikka: Pop Up Yoga Oulu

Hinta: 260€ (sis. alv 24%)

Kurssin opettajana on Hanna-Mari Nieminen, monipuolinen raskausjoogan asiantuntija joka on työskennellyt odottajien kanssa vuosia. Hamin ohjaama jooga pohjaa pääasiassa Vanda Scaravellin lähestymistapaan ja raskausjoogaa hän on opiskellut useiden opettajien kanssa. Oma äitiys on ollut tärkeä osa Hamin joogapolkua. Joogan opettamisen ohella hän työskentelee doulana ja Spinning Babies®-synnytysvalmentajana. Keväällä 2020 ilmestyy Hamin kirjoittama raskausjoogakirja, jossa käsitellään myös synnytykseen valmistautumista.

Lisää Hamista:
FB: @hamihamila
Instagram: @hami_hamila

Ilmottaudu workshoppiin tästä!

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebookissa
Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria.

 

 

portu

JOOGA & HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 1.9.-8.9.2020! LOPPUUNMYYTY!! Seuraava ulkomaanleiri julkaistaan pian – tilaa uutiskirje ja saat tiedon ennen muita!

 

Paljon toivottu ja odotettu Pop Upin jooga & hyvinvointi- loma 1.9.-8.9.2020 Portugalin Ericeirassa on nyt varattavissa!

Tyylillemme uskollisina teemme tämänkin reissun yhteistyössä pienen ja paikallisen matkatoimiston kanssa, jossa homma varmasti toimii – vastuullisena matkanjärjestäjän on siis Matkamajakka Oy Haukiputaalta ja yhteyshenkilömme on Heini Isoherranen.

Jatka siis kesää Portugalin auringon alla, nauti hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta sekä Pop Upin järjestämästä jooga, pilates ja hyvinvointiohjelmasta. Mukaan voit lähteä yksin tai kaverin kanssa – Pop upin porukkaan ovat kaikki tervetulleita! Aiempaa kokemusta et tarvitse! Opena Portugalissa Pop Upin Maria. Ryhmäkoko pidetään tuttuun tapaan mukavana ja uusia kaverieta saa varmasti ympäri Suomea!

Ja miksi Portugaliin? Ericeira on pittoreski, tunnelmallinen kalastajakylä ja surffaajien paratiisi 50 kilometriä Lissabonista luoteeseen.

Kylä sijaitsee kallioisella rannikolla, ja täältä löytyy uskomattoman kauniita ja pilaamattomia rantoja. Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt Ericeiran vanhassa kaupungissa, kapeine ja kiemurtelevine mukulakivikatuineen ja tyypillisine sinivalkoisine taloineen…
Joka kulman takana häämöttää ääretön Atlantin valtameri.
Kalastajakylän tunnelma, suolaveden tuoksu sekä aaltojen kohina ovat pysyvästi läsnä.

Ericeirassa voi nauttia rantaelämästä rentoutumalla kultaisella hiekalla meren äärellä.
Gastronomisia nautintoja tarjoavat vastapyydystetyn grillatun kalan kera tarjottava vihreä viini yhdessä kylän monista kalaravintoloista.

Matka alkaa tiistaina – tarkempi lentoaikataulu ohjelman jälkeen. Varsinainen jooga ja hyvinvointi ohjelma alkaa hyvin nukuttujen yöunien jälkeen keskiviikkona! Kaikki ohjelma on vapaahetoista – voit osallistua haluamillesi tunneille!

Keskiviikko
Aloitamme loman rauhallisella ja matkasta palauttavalla aamujoogalla, sään salliessa harjoittelemme aina ulkona rannalla tai nurmikolla ja tankkaamme aurinkoa ja suoaista merituulta talvea varten. Tunnin jälkeen nautimme yhdessä hotellin buffet aamiaisen ja pidetään yhteinen alkuinfo ja matkaporukkaan tutustuminen.

Päivällä sinulla on omaa aikaa loikoilla hotelilla ja rauhassa aloittaa loma tai esimerkiksi tutustua Ericeiraan! Illalla kokonnumme iltajoogaan, joka sekin pidetään sään salliessa ulkona aaltojen kuohuessa. Iltajooga on restoratiivinen ja rentouttava, köllötellään ja avataan kehon kireitä kohtia – tunti päätetään äänimaljameditaatioon ja koshin sointuihin. Harjoituksen päätteeksi yhteinen illallinen hotellilla.

Torstai
Aamuharjoitus tehdään ennen aamupalaa – tänä aamuna mennään hieman vauhdikkaammin Flow- joogan teemalla. Tunnin tarina ja teema paljastetaan lähempänä matkaa mutta takuuvarmasti saat turvallisesti linjattua, kaikille sovellettua ja ennen kaikkea hauskaa joogaa! Ja voipa siellä seikkailla koti Suomesta tutut Kalevala hahmot tai Hindu Pantheonin jäsenetkin… Tämä aamu varmasti virkistää ja saat samalla päivän treenin tehtyä! Harjoituksen jälkeen maistuu hotellin aamiainen!

Päivällä sinulla on omaa aikaa esimerkiksi tutustua Ericeiran huikeisiin rantoihin tai vaikka surffaukseen! Illan harjoitus on Pop Upin Pilates – harjoitus. ”Pop Upin Pilateksessa” sekoittelemme iloisesti perinteistä, klassista pilatesta, ukk- instituutin tule- ystävällisiä harjoituksia ja movement- harjoitteita. Tunti sopii loistavasti niin aloittelijalle, selkävaivoista kärsivälle kuin kokeneellekkin Pilates konkarille! Tätä tuntia et halua jättää väliin! Yhteinen illallinen hotellilla tuo surffarit ja joogit taas yhteen 🙂

Perjantai
Aamuharjoitus nojaa ikivanhoihin Hatha- joogan liikkeisiin ja pääset samalla kuulemaan joogan filosofiaa. Tunti on rauhallinen, palauttava ja lempeä. Harjoittuksen jälkeen nautimme yhdessä aamupalan.

Päivällä sinulla on omaa aikaa esimerkiksi Lissabonin vierailulle! Illalla sukelletaan kiinalaisen lääketiteen, Taolaisten perinteiden ja meridiaanien maailmaan Yin- joogan mukana! Tunti on hyvin passiivinen ja rauhallinen- asennoissa viivytään pitkään ja taustalla soivat äänimaljat ja koshit rentouttavat kehoa ja mieltä. Illallinen ja hyvä uni kutsuvat tällaisen harjoituksen jälkeen..

Lauantai
Viikonloppu aloitetaan reippaasti kehonpainoharjoittelulla! Teemme reippaan “aamuvoimistelun” omaa kehonpainoa hyväksi käyttäen, jokainen omaan tahtiin ja oman kunnon ja mielen mukaan soveltaen! Hiki pintaan ennen aamiaista!

Päivällä sinulla on omaa aikaa esimerkiksi tuliaisshoppailulle tai hotellin spa-osastolle. Illalla rauhoitumme taas matolle erilaisten liikkuvuusharjoitteiden ja venytttelyn parissa – samalla opitaan miksi jotkin alueet kiristyvät helpommin ja millainen venytttely ja liikkuvuusharjoittelu auttaa. Yhteinen illallinen kruunaa päivän!

Sunnuntai
Sunnuntai aamuun sekoitellaan joogaa ja pilatesta – olisiko se siis “joogalates” 😀 Saat molempien lajien parhaat osat ja tässä vaiheessa viikkoa niin keho kuin mielikin on kuin uudesti syntynyt!

Päivällä sinulla on omaa aikaa vaikka vain lepäillä, nauttia Spa-hoidoista, shoppailla, urheilla, retkeillä – mikä vain tässä vaiheessa lomaa tuntuu hyvältä ajatukselta. Illalla teemme rauhallinen meditatiivisen harjoituksen jonka taustalla soivat äänimaljat ja koshit ja tietysti meren kohina… Jos et nukahada tähän niin illallisen jälkeen hyvät unet on taattu!

Maanantai
Viimeisen päivän aamuun tutustumme ikivanhaan, terveyttä edistävään Rajajoogaan ja sen niveliä liikuttavaan sarjaan – tämän harjoituksen jälkeen nivelet tuntuvat todella voideltuilta!

Päivän vapaa-ajan voit viettää niin kuin viimeistä lomapäivää! Mahdollisuuksia Ericeirassa kyllä on! Illlala kokoonnumme viimeiseen harjoitukseen – rauhalliseen ja koko viikon harjoitukset yhteen sitovaan lempeään hatha- joogan harjoitukseen.

Pääset siis kokemaan rauhallista ja lempeää hatha- joogaa, vauhdikasta Flow- joogaa, rentoa, palauttavaa restoratiivista, mystistä yin- joogaa, pilatesta, venyttelyä, kehonpainoharjoittelua, joogalatesta, sointukylpyjä äänimaljojen ja koshien mukana. Opit palasen joogan filosofiasta, meditaatiosta sekä ikivanhoja rajajoogan tekniikoita. Puhumattakaan Portugalin auringosta, merestä, hyvästä seurasta jne…..

Viikon aikana mahdollisuus osallistua myös kahdelle luennolle “Turvallinen jooga” ja ”Mitä hyvinvointi ja palautuminen on?” luentojen ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Tunnit on suunniteltu niin että ne sopivat kaikille, mitään aiempaa kokemusta et tarvitse! Mukaan tarvitset joogamaton/viltin/rantapyyhkeen/alustan, mukavat treenivaatteet, harjoitukset tehdään avojaloin. Ohjelmaan voi tulla muutoksia mutta harjoitusmäärät pysyvät ohjelman mukaisina.

Hinta per hlö EUR 1465,- /kahden hengen huoneessa
Hinta per hlö EUR 2015,- /yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
*Reittilennot Finnairin suorat lennot Helsinki -Lissabon -Helsinki
*Matkatavarat määrä 1 x 23kg ruumaan ja 1 x 8kg käsimatkatavara per hlö
*Majoitus 4*-hotellissa, 7 yötä valitussa huoneessa
*Puolihoito viikoksi
*Lentokenttäkuljetukset menopaluu
*Pop Upin opettajan palvelut matkan aikana
*Ohjattua Joogaa matkan aikana erillisen ohjelman mukaan
*Verot ja palvelumaksut

Lentoaikataulut:
Meno Tiistai 1.9.2020
Helsinki- Lissabon klo 18.20-21.10 Lentoyhtiö: Finnair

Paluu Tiistai 8.9.2020
Lissabon-Helsinki klo 06.55-13.35 Lentoyhtiö: Finnair

Majoitus:

Hotel Vila Gale Ericeira 4****
Hyvätasoinen, hieman kulunut, hotelli 40 minuutin ajomatkan päässä Lissabonista vanhassa Ericeiran kalastajakylässä. Hotellilla 202 huonetta, kaikissa ilmainen wifi, ilmastointi ja hiustenkuivaaja. 116 huoneessa on parveke. Hotellin ravintola, Ocidental, tarjoaa sekä portugalilaisia että kansainvälisen keittiön ruokia. Hotellissa on baari, allasbaari, kahdeksan konferenssisaleja, jonne mahtuu yhteensä 230 hlöä ja juhlasali, jonne mahtuu 500 hlöä.
Spa-osastolla on poreallas, kuntosali, turkkilainen ja tavallinen sauna sekä mahdollisuus lukuisiin eri hoitoihin.

Ericeiran viehättävä on kalastajakylä, jossa on valtamerellinen tunnelma ilmastonsa ja maisemiensa puolesta. Ericeira onkin nykyään myös suosittu lomanviettopaikka mm. Lissabonissa asuville paikallisille. Aluen tunnetaan myös yhtenä maailman parhaana lainelautailukohteena rantojensa ja aaltojensa vuoksi. Näin Ericeirassa on ympärivuoden runsaasti alan harrastajia.

Ilmoittautumiset ja varausehdot:
Matkamajakka Oy
Heini Isoherranen
heini.isoherranen@matkamajakka.fi
puh. 010-3229210

Nyt siis mukaan Pop Upin Porukkaan ja ihanalle reissulle Ericeiraan! Nappaa paikkasi ennen kuin loppuvat!

Mukaan kannattaa ilmoittautua H E T I tai viimeistään 10.3. mennessä! Paikkoja on rajoitetusti ja ryhmä pidetään mukavan kokoisena! Varausmaksu 250€ per hlö laskutetaan maaliskuussa. Loppumaksu 45vrk ennen lähtöä eli 17.7. mennessä.

 

 

Katja_jooga-0067

 

UPSIDE DOWN, KÄSINSEISONNAN WORKSHOP OULUSSA 14-15.11. – 10 PAIKKAA JÄLJELLÄ!

Pitääkö minun osata seisoa käsilläni, jos osallistun tähän workshopiin? No ei todellakaan.
Entä jos pelkään kuollakseni ylösalaisin olemista, sopiiko tämä silloin minulle? Kyllä, juuri sinun pitää tulla tähän workshopiin! Käsinseisonnan harjoittelu on paljon muutakin kuin käsinseisontaa.

Workshopissa käymme läpi käsinseisonnan anatomiaa, linjauksia ja opettelemme
vahvistamaan käsinseisonnassa tarvittavia lihaksia. Erilaisten käsinseisontaa kehittävien,
progressiivisten harjoitusten avulla etenemme kohti käsillä tasapainoilua, jota harjoittelemme seinää vasten, parin kanssa keskilattialla ja jopa mahdollisesti vapaana keskilattialla. Paitsi oikeanlaista voimantuottoa käsinseisonta vaatii tasapainoa ja itseluottamusta. Keskustelemme myös näistä käsinseisontaan liittyvistä ominaisuuksista ja niiden vahvistamisesta. Workshop sopii sekä aloitteleville käsinseisojille että käsinseisontaa jo jonkin verran harjoitelleille. Katja antaa jokaisen tasolle sopivia
harjoitteita.

La 10-13
Su 9-12

Opettaja: valmentaja, pilates- ja joogaopettaja TtM (liikuntalääketiede) Katja Lilja

Katja on liikunnan monitoiminainen, iyengarjoogan (Jun 2) sertifioitu opettaja ja pilateksen opettaja (Stott basic, intermediate ja advanced matt sekä laitepuolelta Stott Reformer sekä Somatic laiteohjaajakoulutus) sekä valmentaja, joka innostaa myönteisellä asenteellaan ja vankalla ammattitaidollaan kaikenlaisia liikkujia ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta löytämään liikkeen lumon. Katjan opetuksessa yhdistyvät paitsi
vuosikymmenten ohjaajakokemus myös akateemisen ja muun alakohtaisen kouluttautumisen mukanaan tuoma vankka perustietämys anatomiasta ja fysiologiasta. Katja on peruskoulutukseltaan terveystieteiden
maisteri liikuntalääketieteen pääaineesta sekä humanististen tieteiden maisteri teoreettisen filosofian pääaineesta. Hän on suorittanut myös tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja personal trainerin lisenssin. Vahva läsnäolo, tarkka ohjaaminen, henkilökohtainen huomioiminen sekä hurtti huumori ovat Katjan ohjaamisen kulmakiviä. Katjan ohjauksessa viihtyvät niin aloittelijat kuin liikunnan ammattilaisetkin. Hän löytää taatusti jokaisen osaamistasolle sopivia haasteita.

Lisätietoja Katjasta: www.balanssitraining.com
Facebook: @katjalilja @balanssitraining
Instagram: @liljakatja
Twitter: @kjkeranen

Hinta: 120/110 € (sis. alv. 10 %). Early bird: Kurssin hinta on 31.3.2020 mennessä
kymmenelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle 110 € ja tämän jälkeen 120 €.

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria, saat paluuviestinä varausvahvistuksen ja lähempänä kurssia laskun ja info- kirjeen. Laskutamme kurssin maaliskuussa. Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Ilmottaudu workshoppiin tästä!

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebookissa