Workshopit ja leirit

kilp

JOOGA & PILATESTA JA MAALAAMISTA KILPISJÄRVELLÄ 25-27.9.20 – LOPPUUNMYYTY! VOIT ILMOITTAUTUA JONOON!

Lämpimästi tervetuloa Pop Up Yoga Oulun ja Rovaniemen järjestämälle jo perinteeksi muodostuneelle jooga & pilates- leirille Kilpisjärvelle!

Tänä syksynä tarjoamme täysin uudistetun ohjelman ja mahtavan uutuuden- kevyesti ohjattua Flow- maalaamista!

Retriitin alustava aikautaulu

Perjantai
14— saapuminen ja majoittuminen

16-17 “Tervetuloa-info” ja ohjelma, tutustumispiiri ja leirin avaus
17-19 Restoratiivinen- jooga + äänimaljameditaatio johdattelee viikonlopun tunnelmiin ja takaa rauhalliset yöunet
Yhteinen Iltapala + sauna

Lauantai
10-12 aamujooga – vinyasa flow

12-13 yhteinen lounas
13-15 Metsäjoogaa ja ulkoilua Saanan juurella

15-16 kevyesti opastettua ”Flow”- maalaamista syksyn väreistä!
16-18 TULE- ystävällinen, rauhallinen pilates sekä sointukylpy loppurentoutuksena
Iltapala + sauna

Sunnuntai
10-12 Reipas toiminnallinen Pilates

12-13 yhteinen lounas
13-15 Metsäjoogaa ja ulkoilua Saanan juurella

15-16 kevyesti opastettua ”Flow”- maalaamista syksyn väreistä!
16-18 Restoratiivinen jooga + äänimaljameditaatio

* Koko viikonlopun hinta vain 238€. Hintaan sisältyy koko ohjelma, tarvittavat välineet niin joogaan kuin maalaukseen, lounaat, välipalaa, iltapalat ja sauna, laskutamme retriitin syyskuussa erääntyen leirin jälkeen. Tarvittaessa voit varata mieleisen majoituksen suoraan retriittipaikastamme – info@kilpisjarvenretkeilykeskus.fi muista mainita joogaleiri varauksen yhteydessä niin saat majoituksen leiriläisten hintaan.

Retriitti järjestetään vanhalla ja pitkät perinteet omaavalla retkeilykeskuksen Siilastuvalla joten tunnelma on taattu takkatulen loimussa ja suoralla näköalalla Kilpisjärvelle!

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta tai pilateksesta tai minkäänlaista maalaustaitoa! Opettajina viikonlopun ajan toimivat Pop Upin Maria ja maalausopena Eveliina Tyrväinen.

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria, saat paluuviestinä varausvahvistuksen ja lähempänä kurssia laskun ja info- kirjeen. Laskutamme kurssin syyskuussa erääntyen leirin jälkeen. Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Ilmottaudu leirille tästä!

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebookissa

Jooga Pohjanseita Tailoredadventures Kuusamo web kuva Jonna Kalliomaki-15

KUUSAMON RUSKAJOOGA & RUMPUKURSSI 9-11.10.20 TÄNNE ON TILAA!

Miltä kuulostaisi metsän siimeksessä sijaitseva salapaikka, melkein maan alla sijaitseva upea kynttilöin ja takalla valaistu kammi missä joogataan hyvällä, pienellä porukalla, rummun tekoa, oman rummun sointi erämaassa… Illalla lautasella pohjoisen aidot maut ja päälle metsäkylpylä?

Hyvältä! Ja tämä kaikki on Pop Upin syksyn 2020 upeimmalla ja täysin uudella leirikokonaisuudella nyt sinulle tarjolla!

Yhteistyössä Pop Up Yoga Oulu ja Rovaniemi, Rukapalvelut sekä Helin Pitsi ja Villis järjestävät Ruskajoogaa & Rumpukurssin Kuusamossa 9-11.10.20.

Leiri alkaa perinteiseen tapaan perjantaina iltapäivällä yhteisellä aloituspiirillä takkatulen loisteessa. Tämän jälkeen yhteinen rauhallinen iltajooga ja sointukylpy Tiibetiläisillä äänimaljoilla katkaisee syksyn kiireet ja pääset viikonlopun tunnelmiin. Iltapalaksi nautimme ruokaisan pastasalaatin jonka jälkeen rummun tekijät jatkavat iltaa Helin ohjeistuksella.

Lauantai aloitetaan yhdessä reippaalla Vinyasa Flow- joogalla ja koska metsässä ollaan, teemoiltaan leirin tunnit seikkailevat Suomalaisessa mytologiassa ja Kalevalassa. Pitkän harjoituksen jälkeen yhteinen lounas ja jälkkäriksi kerkkälattea ja raakakakkua!

Iltapäivällä rummuntekijät aloittavat rumpujen teon Helin johdolla ja joogan valitsevat viettävät hetken metsäjoogaten ja joogan anatomisia linjoja tutkien Marian opastuksella. Molemmille ryhmille tarjolla välipalaa ja opetusta koko iltapäivän ajaksi ja kun rumpu on valmis voit tulla mukaan jooga harjoituksiin missä vaiheessa haluat!

Iltajoogaan kokoonnutaan yhdessä, rauhallista ja rentouttavaa ja viimeistellään kokonaisuus äänimaljoilla!

Lauantai ilta on meidän leirin kohokohta ja nautimme pohjoisen mauista ja tavoista! Menussa on ”Poronkäristysmenu”
Metsäsienikeitto tai kalapäre sisältäen Poronkäristys
Perunasose, suolakurkku ja karpalo
Jäiset karpalot kuumassa kinuskikastikkeessa (saatavana myös vegaani vaihtoehto myös allergiat otetaan huomioon). Ruokailuihin sisältyy ruokajuomana vesi, mehu ja kotikalja. Ruokailun jälkeen suuntaamme Metsäkylpylään… Metsäkylpylässä meitä varten on lämmitettynä kolme saunaa – perinteinen sauna, savusauna ja yrttisauna. Ovella kaikille jaetaan toogat, pesuaineet kylpytakit- ja tossut sekä pyyhkeet, järven rannalla on myös uintimahdollisuus hurjimille… Saunajuomaa voi halutessaan ostaa paikan päältä. Metsäkylpylä kuten myös koko Pohjan Seita pihapiireineen on vain meidän käytössä.

Sunnnuntai aloitetaan aamulla lauantain tapaan Vinyasa Flow- joogalla jonka jälkeen nautimme yhdessä lounaan ja kerkkälaten sekä raakakakut jälkkäriksi. Lounaan jälkeen metsäjoogassa halukkaat voivat testailla uusia rumpuja! Jonka jälkeen sukellamme syksyn uutuustunnille miettimään joogaa ihan eri näkökulmasta… Silmät sidottuina! Joogan jälkeen välipalaa, rauhallinen leiriin päätös jooga yhteisellä ”konsertilla” ja loppupiiri..

Tämä huikea kokonaisuus on nyt myynnissä kaikille – muutamia paikkoja on jo varattu ja koska haluamme pitää leirin mukavan kokoisena, kannattaa paikka varata hetimiten. Opettajina leirillä ovat Pop Upina Maria ja Katja sekä rumpukurssilla Heli. Pop Upin opeista voit lukea lisää www.popupyogaoulu.com ja Helin esittelyn löydät FB- tapahtuman keskustelusta.

Leirin hinta joogaohjelmalla sekä ruokailuineen ja metsäkylpylällä on 325€
ja jos haluat osallistua rumpukurssille (sisältää kaikki rumpuun tarvittavat materiaalit ja välineet sekä opetuksen) on rumpukurssin hinta 150€. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä haluatko tehdä rummun.

Ny on siis harvinainen tilaisuus yhdistää ihana miniloma Lapissa, joogaleiri ja rumpukurssi!

MAJOITUS:
Majoituksen voi tarvittaessa varata mistä vain. Majoituksista retriittiin osallistuville tarjoamme Rukapalvelun Rukariutan huoneistoissa, tai Arctic Hotel Zonen hotellihuoneessa -10%. Majoituksen voi varata suoraan majoituspalvelusta ilmoittautumisen yhteydessä saatavalla ale- koodilla.
Rukariutan huoneistot 4+2 tarkempaa tietoa huoneistoista;
https://www.rukapalvelu.fi/majoitus/rukariutta
Hotel Arctic Zone 2+2
tarkempaa tietoa hotellihuoneista;
https://www.rukapalvelu.fi/majoitus/arctic-hotel-zone

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria, saat paluuviestinä varausvahvistuksen ja lähempänä kurssia laskun ja info- kirjeen. Laskutamme kurssin lokakuussa erääntyen leirin jälkeen. Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Ilmottaudu leirille tästä!

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Jos leiri siirretään/perutaan koronatilanteen vuoksi, emme laskuta asiakasta. Oman sairastumisen varalle/peruutukseen suosittelemme matkavakuutusta. Leirillä noudatetaan hallituksen ohjeistuksia- tila on iso ja ryhmä pidetään pienenä niin että turvaväleihin on mahdollisuus.

Seuraa meitä Facebookissa

PIKI

PIKISAAREN JOOGAPÄIVÄ SU 18.10. 10-15 *TÄNNE EI ENNAKKOILMOITTAUTUMISIA*

Tule avaamaan syyslomaviikkoa nyt ensimmäistä kertaa järjestettävään Pikisaaren Joogapäivään!

Päivän aikana tarjolla on useita mahdollisuuksia kokeilla erilaisia jooga, Pilates, kehonhuolto lajeja sekä sontukylpyjä 💜 Varaa mukaan oma matto ja 2€/harjoitus ja kaveri! Tunneille ei ole ennakkoilmoittautumisia. Tauoilla voi tutustua talven kurssitarjontaan, leireihin ja workshoppeihin sekä testata Pop Upin Videopalvelua!

Tapahtumassa noudatetaan hallituksen sen hetkisiä ohjeistuksia.

Ovet aukeavat 9.45

10-10.30 Aamu Flow Jooga/ Maria
10.30–10.45 Sointukylpy/ Maria

10.45- 11.00 Tauko 💜

11-11.30 UUTUUS 👀sokkojooga👀/ Katja
11.30-11.45 Sointukylpy/ Kata

11.45-12 Tauko 💜

12-12.30 Pilates/ Maria
12.30-12.45 Asahi/ Kata

12.45-13 Tauko 💜

13-13.30 Niska/Hartia- Jooga/ Katja
13.30-13.45 Pallohieronta/ Katja

13.45-14 Tauko

14-14.30 Yin- Jooga/ Kata
14.30-14.45 Rumpurentoutus/ Kata

14.45-15 Tunteita ja tunnelmia 💜

Seuraa meitä Facebookissa

Katja_jooga-0067

UPSIDE DOWN, KÄSINSEISONNAN WORKSHOP OULUSSA 14-15.11. – 10 PAIKKAA JÄLJELLÄ!

Pitääkö minun osata seisoa käsilläni, jos osallistun tähän workshopiin? No ei todellakaan.
Entä jos pelkään kuollakseni ylösalaisin olemista, sopiiko tämä silloin minulle? Kyllä, juuri sinun pitää tulla tähän workshopiin! Käsinseisonnan harjoittelu on paljon muutakin kuin käsinseisontaa.

Workshopissa käymme läpi käsinseisonnan anatomiaa, linjauksia ja opettelemme
vahvistamaan käsinseisonnassa tarvittavia lihaksia. Erilaisten käsinseisontaa kehittävien,
progressiivisten harjoitusten avulla etenemme kohti käsillä tasapainoilua, jota harjoittelemme seinää vasten, parin kanssa keskilattialla ja jopa mahdollisesti vapaana keskilattialla. Paitsi oikeanlaista voimantuottoa käsinseisonta vaatii tasapainoa ja itseluottamusta. Keskustelemme myös näistä käsinseisontaan liittyvistä ominaisuuksista ja niiden vahvistamisesta. Workshop sopii sekä aloitteleville käsinseisojille että käsinseisontaa jo jonkin verran harjoitelleille. Katja antaa jokaisen tasolle sopivia
harjoitteita.

La 10-13
Su 9-12

Opettaja: valmentaja, pilates- ja joogaopettaja TtM (liikuntalääketiede) Katja Lilja

Katja on liikunnan monitoiminainen, iyengarjoogan (Jun 2) sertifioitu opettaja ja pilateksen opettaja (Stott basic, intermediate ja advanced matt sekä laitepuolelta Stott Reformer sekä Somatic laiteohjaajakoulutus) sekä valmentaja, joka innostaa myönteisellä asenteellaan ja vankalla ammattitaidollaan kaikenlaisia liikkujia ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta löytämään liikkeen lumon. Katjan opetuksessa yhdistyvät paitsi
vuosikymmenten ohjaajakokemus myös akateemisen ja muun alakohtaisen kouluttautumisen mukanaan tuoma vankka perustietämys anatomiasta ja fysiologiasta. Katja on peruskoulutukseltaan terveystieteiden
maisteri liikuntalääketieteen pääaineesta sekä humanististen tieteiden maisteri teoreettisen filosofian pääaineesta. Hän on suorittanut myös tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja personal trainerin lisenssin. Vahva läsnäolo, tarkka ohjaaminen, henkilökohtainen huomioiminen sekä hurtti huumori ovat Katjan ohjaamisen kulmakiviä. Katjan ohjauksessa viihtyvät niin aloittelijat kuin liikunnan ammattilaisetkin. Hän löytää taatusti jokaisen osaamistasolle sopivia haasteita.

Lisätietoja Katjasta: www.balanssitraining.com
Facebook: @katjalilja @balanssitraining
Instagram: @liljakatja
Twitter: @kjkeranen

Hinta: 120/110 € (sis. alv. 10 %). Early bird: Kurssin hinta on 31.3.2020 mennessä
kymmenelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle 110 € ja tämän jälkeen 120 €.

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria, saat paluuviestinä varausvahvistuksen ja lähempänä kurssia laskun ja info- kirjeen. Laskutamme kurssin marraskuussa. Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Ilmottaudu workshoppiin tästä!

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebookissa

joulukuu

VALOSTA VOIMAA KAAMOKSEEN JOOGALEIRI PIKKU-SYÖTTEELLÄ 11-13.12. TÄNNE MAHTUU MUKAAN!

Syksyn päättävä, kaamoksen aloittava, voimaannuttava joogaleiri Pop Upin Riikan ja Jennin johdolla Pikku-Syötteen tunturimaisemissa!

Leirille olet tervetullut yksin tai ystävän kanssa, Porukalla ollaan ja aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse!

✨ Retriitin alustava aikautaulu ✨

❄️ Perjantai
14— saapuminen ja majoittuminen
17-18 “Tervetuloa-info” ja ohjelma
18-20 Lepohermoston käynnistävä meditatiivinen jooga + rumpu/gong rentoutus johdattelee viikonlopun tunnelmiin ja takaa rauhalliset yöunet
Yhteinen iltapala

❄️ Lauantai
10-12 aamujooga – vinyasa flow
12-14 yhteinen lounas ja halutessasi omaa aikaa levähtää
14-15 Anatomia osuus teemalla lonkka&alaraaja
15-16 Hanki/metsäjooga Kalevalan hengessä
16-18 Chakratanssi&jooga + äänimaljameditaatio/gong rentoutus
Yhteinen iltapala Iltapala ja sauna. ✨

❄️ Sunnuntai
10-12 aamujooga – vinyasa flow
12-14 yhteinen lounas ja halutessasi omaa aikaa levähtää
14-15 Hanki/metsäjooga itsetutkiskelun ja maadoittumisen teemalla
15-16 Aromajooga
16-18 Lepohermoston käynnistävä restoratiivinen- jooga+ äänimaljameditaatio/gong rentoutus- tunteita ja tunnelmia, leirin päätös ja hyvää kotimatkaa!

HINTA
Koko viikonlopun hinta vain 190€. Hintaan sisältyy koko ohjelma, lounaat sekä iltapalat, laskutamme retriitin erääntyen leirin jälkeen.

MAJOITUS
Majoituksen voit tarvittaessa varata suoraan Pikkusyötteeltä -Myyntipalvelun yhteistiedot ovat: myyntipalvelu@pikkusyote.fi
Puh. 08 – 815 4000, mainitsethan varausta tehdessä Pop Up Yoga Oulun joogaleirin.

Hinnat:

Standard -huoneet (tilavia 2-hengen huoneita, joissa on erilliset vuoteet, tv ja kylpyhuone)
99€/2-hengen huone.

Superior -huoneet (avaria ja valoisia 2-hengen huoneita, joissa erilliset vuoteet, tv ja kylpyhuone, jossa sauna tai poreamme)
119€ /2-hengen huone.

Mahdollisuus myös useamman hengen huoneisiin

3-4 –hengen standard –huone 129 €
3-4 –hengen ryhmähuone 109 €

Hintoihin sisältyy:
– yhden yön majoitus valitussa huonetyypissä, 2- tai 1-hengen huone
– aamiainen
– naisten ja miesten saunat klo 17-22
– kuntosalin vapaa käyttö

Leiri järjestetään Pikkusyötteen tunturimaisemissa joten ulkoilukamppeet ja sukset kannattaa napata mukaan! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta 🧚‍♀️

Opettajina viikonlopun ajan toimivat Pop Upin Riikka ja Jenni. Lisää opettajistamme pääset lukemaan www.popupyogaoulu.com

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria, saat paluuviestinä varausvahvistuksen ja lähempänä kurssia laskun ja info- kirjeen. Laskutamme kurssin erääntyen leirin jälkeen. Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Ilmottaudu leirille tästä!

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebookissa

Jos leiri siirretään/perutaan koronatilanteen vuoksi, emme laskuta asiakasta. Oman sairastumisen varalle/peruutukseen suosittelemme matkavakuutusta. Leirillä noudatetaan hallituksen ohjeistuksia- tila on iso ja ryhmä pidetään pienenä niin että turvaväleihin on mahdollisuus.

Lämpimästi tervetuloa Pop Upin Porukkaan!

portu

JOOGA & HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 9-16.5.21. Seuraava ulkomaanleiri julkaistaan pian – tilaa uutiskirje ja saat tiedon ennen muita!

Paljon toivottu ja odotettu Pop Upin jooga & hyvinvointi- loma 9-16.5.21 Portugalin Ericeirassa on nyt varattavissa!

Tyylillemme uskollisina teemme tämänkin reissun yhteistyössä pienen ja paikallisen matkatoimiston kanssa, jossa homma varmasti toimii – vastuullisena matkanjärjestäjän on siis Matkamajakka Oy Haukiputaalta ja yhteyshenkilömme on Heini Isoherranen.

Jatka siis kesää Portugalin auringon alla, nauti hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta sekä Pop Upin järjestämästä jooga, pilates ja hyvinvointiohjelmasta. Mukaan voit lähteä yksin tai kaverin kanssa – Pop upin porukkaan ovat kaikki tervetulleita! Aiempaa kokemusta et tarvitse! Opena Portugalissa Pop Upin Maria. Ryhmäkoko pidetään tuttuun tapaan mukavana ja uusia kaverieta saa varmasti ympäri Suomea!

Ja miksi Portugaliin? Ericeira on pittoreski, tunnelmallinen kalastajakylä ja surffaajien paratiisi 50 kilometriä Lissabonista luoteeseen.

Kylä sijaitsee kallioisella rannikolla, ja täältä löytyy uskomattoman kauniita ja pilaamattomia rantoja. Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt Ericeiran vanhassa kaupungissa, kapeine ja kiemurtelevine mukulakivikatuineen ja tyypillisine sinivalkoisine taloineen…
Joka kulman takana häämöttää ääretön Atlantin valtameri.
Kalastajakylän tunnelma, suolaveden tuoksu sekä aaltojen kohina ovat pysyvästi läsnä.

Ericeirassa voi nauttia rantaelämästä rentoutumalla kultaisella hiekalla meren äärellä.
Gastronomisia nautintoja tarjoavat vastapyydystetyn grillatun kalan kera tarjottava vihreä viini yhdessä kylän monista kalaravintoloista.

Matka alkaa sunnuntaina – tarkempi lentoaikataulu ohjelman jälkeen. Varsinainen jooga ja hyvinvointi ohjelma alkaa hyvin nukuttujen yöunien jälkeen maanantaina! Kaikki ohjelma on vapaahetoista – voit osallistua haluamillesi tunneille!

Maanantai
Aloitamme loman rauhallisella ja matkasta palauttavalla aamujoogalla, sään salliessa harjoittelemme aina ulkona rannalla tai nurmikolla ja tankkaamme aurinkoa ja suoaista merituulta talvea varten. Tunnin jälkeen nautimme yhdessä hotellin buffet aamiaisen ja pidetään yhteinen alkuinfo ja matkaporukkaan tutustuminen.

Päivällä sinulla on omaa aikaa loikoilla hotelilla ja rauhassa aloittaa loma tai esimerkiksi tutustua Ericeiraan! Illalla kokonnumme iltajoogaan, joka sekin pidetään sään salliessa ulkona aaltojen kuohuessa. Iltajooga on restoratiivinen ja rentouttava, köllötellään ja avataan kehon kireitä kohtia – tunti päätetään äänimaljameditaatioon ja koshin sointuihin. Harjoituksen päätteeksi yhteinen illallinen hotellilla.

Tiistai
Aamuharjoitus tehdään ennen aamupalaa – tänä aamuna mennään hieman vauhdikkaammin Flow- joogan teemalla. Tunnin tarina ja teema paljastetaan lähempänä matkaa mutta takuuvarmasti saat turvallisesti linjattua, kaikille sovellettua ja ennen kaikkea hauskaa joogaa! Ja voipa siellä seikkailla koti Suomesta tutut Kalevala hahmot tai Hindu Pantheonin jäsenetkin… Tämä aamu varmasti virkistää ja saat samalla päivän treenin tehtyä! Harjoituksen jälkeen maistuu hotellin aamiainen!

Päivällä sinulla on omaa aikaa esimerkiksi tutustua Ericeiran huikeisiin rantoihin tai vaikka surffaukseen! Illan harjoitus on Pop Upin Pilates – harjoitus. ”Pop Upin Pilateksessa” sekoittelemme iloisesti perinteistä, klassista pilatesta, ukk- instituutin tule- ystävällisiä harjoituksia ja movement- harjoitteita. Tunti sopii loistavasti niin aloittelijalle, selkävaivoista kärsivälle kuin kokeneellekkin Pilates konkarille! Tätä tuntia et halua jättää väliin! Yhteinen illallinen hotellilla tuo surffarit ja joogit taas yhteen 🙂

Keskiviikko
Aamuharjoitus nojaa ikivanhoihin Hatha- joogan liikkeisiin ja pääset samalla kuulemaan joogan filosofiaa. Tunti on rauhallinen, palauttava ja lempeä. Harjoittuksen jälkeen nautimme yhdessä aamupalan.

Päivällä sinulla on omaa aikaa esimerkiksi Lissabonin vierailulle! Illalla sukelletaan kiinalaisen lääketiteen, Taolaisten perinteiden ja meridiaanien maailmaan Yin- joogan mukana! Tunti on hyvin passiivinen ja rauhallinen- asennoissa viivytään pitkään ja taustalla soivat äänimaljat ja koshit rentouttavat kehoa ja mieltä. Illallinen ja hyvä uni kutsuvat tällaisen harjoituksen jälkeen..

Torstai
Viikonloppu aloitetaan reippaasti kehonpainoharjoittelulla! Teemme reippaan “aamuvoimistelun” omaa kehonpainoa hyväksi käyttäen, jokainen omaan tahtiin ja oman kunnon ja mielen mukaan soveltaen! Hiki pintaan ennen aamiaista!

Päivällä sinulla on omaa aikaa esimerkiksi tuliaisshoppailulle tai hotellin spa-osastolle. Illalla rauhoitumme taas matolle erilaisten liikkuvuusharjoitteiden ja venytttelyn parissa – samalla opitaan miksi jotkin alueet kiristyvät helpommin ja millainen venytttely ja liikkuvuusharjoittelu auttaa. Yhteinen illallinen kruunaa päivän!

Perjantai
Sunnuntai aamuun sekoitellaan joogaa ja pilatesta – olisiko se siis “joogalates” 😀 Saat molempien lajien parhaat osat ja tässä vaiheessa viikkoa niin keho kuin mielikin on kuin uudesti syntynyt!

Päivällä sinulla on omaa aikaa vaikka vain lepäillä, nauttia Spa-hoidoista, shoppailla, urheilla, retkeillä – mikä vain tässä vaiheessa lomaa tuntuu hyvältä ajatukselta. Illalla teemme rauhallinen meditatiivisen harjoituksen jonka taustalla soivat äänimaljat ja koshit ja tietysti meren kohina… Jos et nukahada tähän niin illallisen jälkeen hyvät unet on taattu!

Lauantia
Viimeisen päivän aamuun tutustumme ikivanhaan, terveyttä edistävään Rajajoogaan ja sen niveliä liikuttavaan sarjaan – tämän harjoituksen jälkeen nivelet tuntuvat todella voideltuilta!

Päivän vapaa-ajan voit viettää niin kuin viimeistä lomapäivää! Mahdollisuuksia Ericeirassa kyllä on! Illlala kokoonnumme viimeiseen harjoitukseen – rauhalliseen ja koko viikon harjoitukset yhteen sitovaan lempeään hatha- joogan harjoitukseen.

Pääset siis kokemaan rauhallista ja lempeää hatha- joogaa, vauhdikasta Flow- joogaa, rentoa, palauttavaa restoratiivista, mystistä yin- joogaa, pilatesta, venyttelyä, kehonpainoharjoittelua, joogalatesta, sointukylpyjä äänimaljojen ja koshien mukana. Opit palasen joogan filosofiasta, meditaatiosta sekä ikivanhoja rajajoogan tekniikoita. Puhumattakaan Portugalin auringosta, merestä, hyvästä seurasta jne…..

Viikon aikana mahdollisuus osallistua myös kahdelle luennolle “Turvallinen jooga” ja ”Mitä hyvinvointi ja palautuminen on?” luentojen ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Tunnit on suunniteltu niin että ne sopivat kaikille, mitään aiempaa kokemusta et tarvitse! Mukaan tarvitset joogamaton/viltin/rantapyyhkeen/alustan, mukavat treenivaatteet, harjoitukset tehdään avojaloin. Ohjelmaan voi tulla muutoksia mutta harjoitusmäärät pysyvät ohjelman mukaisina.

Hinta per hlö EUR 1495,- /kahden hengen huoneessa
Hinta per hlö EUR 2045,- /yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
*Reittilennot Finnairin suorat lennot Helsinki -Lissabon -Helsinki
*Matkatavarat määrä 1 x 23kg ruumaan ja 1 x 8kg käsimatkatavara per hlö
*Majoitus 4*-hotellissa, 7 yötä valitussa huoneessa
*Puolihoito viikoksi
*Lentokenttäkuljetukset menopaluu
*Pop Upin opettajan palvelut matkan aikana
*Ohjattua Joogaa matkan aikana erillisen ohjelman mukaan
*Verot ja palvelumaksut

Lentoaikataulut:

TBA

Majoitus:

Hotel Vila Gale Ericeira 4****
Hyvätasoinen, hieman kulunut, hotelli 40 minuutin ajomatkan päässä Lissabonista vanhassa Ericeiran kalastajakylässä. Hotellilla 202 huonetta, kaikissa ilmainen wifi, ilmastointi ja hiustenkuivaaja. 116 huoneessa on parveke. Hotellin ravintola, Ocidental, tarjoaa sekä portugalilaisia että kansainvälisen keittiön ruokia. Hotellissa on baari, allasbaari, kahdeksan konferenssisaleja, jonne mahtuu yhteensä 230 hlöä ja juhlasali, jonne mahtuu 500 hlöä.
Spa-osastolla on poreallas, kuntosali, turkkilainen ja tavallinen sauna sekä mahdollisuus lukuisiin eri hoitoihin.

Ericeiran viehättävä on kalastajakylä, jossa on valtamerellinen tunnelma ilmastonsa ja maisemiensa puolesta. Ericeira onkin nykyään myös suosittu lomanviettopaikka mm. Lissabonissa asuville paikallisille. Aluen tunnetaan myös yhtenä maailman parhaana lainelautailukohteena rantojensa ja aaltojensa vuoksi. Näin Ericeirassa on ympärivuoden runsaasti alan harrastajia.

Ilmoittautumiset ja varausehdot:
Matkamajakka Oy
Heini Isoherranen
heini.isoherranen@matkamajakka.fi
puh. 010-3229210

Nyt siis mukaan Pop Upin Porukkaan ja ihanalle reissulle Ericeiraan! Nappaa paikkasi ennen kuin loppuvat!

Mukaan kannattaa ilmoittautua H E T I tai viimeistään 10.3. mennessä! Paikkoja on rajoitetusti ja ryhmä pidetään mukavan kokoisena! Varausmaksu 250€ per hlö laskutetaan varauksen yhteydessä. Loppumaksu 45vrk ennen lähtöä.