Leirit

POP UPIN KEVÄTHANKIEN

JOOGALEIRI PIKKU-SYÖTTEELLÄ – TILAA!

24-26.3.23

Pop Upin perinteinen keväthankien joogaleiri Pikku-Syötteellä pidetään 24-26.3.2023 Pop Upin Katjan ja Marian ohjauksessa. Leirille olet tervetullut yksin tai ystävän kanssa – Porukalla ollaan ja aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse!

❄ Perjantai

14— Saapuminen ja majoittuminen oman aikataulun mukaisesti

16.30-17 “Tervetuloa ja ohjelman esittely”
17-19 Liikutteleva selkäjooga, Yinjooga ja sointukylpy rauhoittaa alkavaan viikonlopun tunnelmaan /Katja

Valmistetaan myös hemmotteleva kylpysuola

19- Yhteinen illallinen ja sauna

❄ Lauantai

8-9 Reipas Aamujooga / Maria
Aamupala 10.00 asti

10.30-12 Asana workshop / Maria & Katja

12-13
Yhteinen lounas ja halutessasi omaa aikaa levähtää

13-16 Yhteinen talviretki ja eväshetki nuotiolla

16.15-18.00 Yinjooga ja jooganidra/ Maria
Yhteinen illallinen ja sauna

❄ Sunnuntai

8-9 Reipas Aamujooga / Katja
Aamupala 10.00 asti

10-11.30 Lempeä hatha ja loppupiiri/Maria

12-13.30 Huoneiden luovutus ja lounas
Kiitos viikonlopusta ja mukavaa kotimatkaa!

HINTA

Koko viikonlopun hinta 210€. Hintaan sisältyy koko ohjelma, lounaat sekä iltapalat, laskutamme retriitin erääntyen leirin jälkeen.

MAJOITUS

Majoituksen voit tarvittaessa varata suoraan Pikkusyötteeltä myyntipalvelu@pikkusyote.fi Puh. 08 – 815 4000, mainitsethan varausta tehdessä Pop Up Yoga Oulun joogaleirin.

98€/2hh standard- huone
80€/1hh standarf- huone
125€/2hh comfort- huone (ei näkymää tunturiin)
107€/1hh comfort- huone (ei näkymää tunturiin)
134€/2hh comfort- huone (näkymä tunturiin)
116€/1hh comfort- huone (näkymä tunturiin)

Hintoihin sisältyy:
– yhden yön majoitus valitussa huonetyypissä, 2- tai 1-hengen huone
– aamiainen
– naisten ja miesten saunat klo 17-22 – kuntosalin vapaa käyttö

Leiri järjestetään Pikkusyötteen tunturimaisemissa joten ulkoilukamppeet kannattaa napata mukaan! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa jooga kokemusta.

Opettajina viikonlopun ajan toimivat Pop Upin Katja ja Maria. Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria, saat paluuviestinä varausvahvistuksen ja lähempänä kurssia laskun ja info- kirjeen.

POP UPIN JOOGA & HYVINVOINTILOMA PORTUGAL, ERICEIRA 22.5.-29.5.23 – LOPPUUNMYYTY! *Special Edition

Paljon toivottu ja odotettu Pop Upin jooga & hyvinvointi loma 22.5.-29.5.23 Portugalin Ericeirassa on nyt varattavissa! 

📌 Mukaan kannattaa ilmoittautua H E T I ! Paikkoja on rajoitetusti ja ryhmä pidetään mukavan kokoisena! Varausmaksu 250€ per hlö laskutetaan varauksen yhteydessä. Loppumaksu 45vrk ennen lähtöä. 

Tyylillemme uskollisina teemme tämänkin reissun yhteistyössä pienen ja paikallisen matkatoimiston kanssa, jossa homma varmasti toimii – vastuullisena matkanjärjestäjän on siis Matkamajakka Oy Haukiputaalta ja yhteyshenkilömme on Sirpa Liedes.

Hyppää siis kesään Portugalin auringon alla, nauti hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta sekä Pop Upin järjestämästä jooga, pilates ja hyvinvointiohjelmasta. Mukaan voit lähteä yksin tai kaverin kanssa – Pop upin porukkaan ovat kaikki tervetulleita! Aiempaa kokemusta et tarvitse! Opettajina Portugalissa ovat Pop Upin Maria ja Katja. Ryhmäkoko pidetään tuttuun tapaan mukavana ja uusia kaverieta saa varmasti ympäri Suomea! 

Ja miksi Portugaliin? Ericeira on pittoreski, tunnelmallinen kalastajakylä ja surffaajien paratiisi 50 kilometriä Lissabonista luoteeseen. 

Kylä sijaitsee kallioisella rannikolla, ja täältä löytyy uskomattoman kauniita ja pilaamattomia rantoja. Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt Ericeiran vanhassa kaupungissa, kapeine ja kiemurtelevine mukulakivikatuineen ja tyypillisine sinivalkoisine taloineen… 
Joka kulman takana häämöttää ääretön Atlantin valtameri. 
Kalastajakylän tunnelma, suolaveden tuoksu sekä aaltojen kohina ovat pysyvästi läsnä. 

Ericeirassa voi nauttia rantaelämästä rentoutumalla kultaisella hiekalla meren äärellä. 
Gastronomisia nautintoja tarjoavat vastapyydystetyn grillatun kalan kera tarjottava vihreä viini yhdessä kylän monista kalaravintoloista.

Matka alkaa maanantaina- tarkempi lentoaikataulu ohjelman jälkeen. Varsinainen jooga ja hyvinvointi ohjelma alkaa lentoaikataulun muutoksen vuoksi jo maanantaina matkasta palauttavalla joogalla ja yhteisellä illallisella hotellilla! Kaikki ohjelma on vapaahetoista – voit osallistua haluamillesi tunneille!

*Tiistai

Aloitamme loman rauhallisella ja matkasta palauttavalla aamujoogalla, sään salliessa harjoittelemme aina ulkona rannalla tai nurmikolla ja tankkaamme aurinkoa ja suolaista merituulta talven jälkeen. Tunnin jälkeen nautimme yhdessä hotellin buffet aamiaisen ja pidetään yhteinen alkuinfo ja matkaporukkaan tutustuminen. 

Päivällä sinulla on omaa aikaa loikoilla hotelilla ja rauhassa aloittaa loma tai esimerkiksi tutustua Ericeiraan! Illalla kokonnumme iltajoogaan, joka sekin pidetään sään salliessa ulkona aaltojen kuohuessa. Iltajooga on restoratiivinen ja rentouttava, köllötellään ja avataan kehon kireitä kohtia – tunti päätetään koshin sointuihin. Harjoituksen päätteeksi yhteinen illallinen hotellilla. 

*Keskiviikko

Aamuharjoitus tehdään ennen aamupalaa – tänä aamuna mennään hieman vauhdikkaammin Flow- joogan teemalla. Reissussa saat takuuvarmasti turvallisesti linjattua, kaikille sovellettua ja ennen kaikkea hauskaa joogaa! Tämä aamu varmasti virkistää ja saat samalla päivän treenin tehtyä! Harjoituksen jälkeen maistuu hotellin aamiainen! 

Päivällä sinulla on omaa aikaa esimerkiksi tutustua Ericeiran huikeisiin rantoihin tai vaikka surffaukseen! Illan harjoitus on Pop Upin Pilates – harjoitus. ”Pop Upin Pilateksessa” sekoittelemme iloisesti perinteistä, klassista pilatesta, ukk- instituutin tule- ystävällisiä harjoituksia ja movement- harjoitteita. Tunti sopii loistavasti niin aloittelijalle, selkävaivoista kärsivälle kuin kokeneellekkin Pilates konkarille! Tätä tuntia et halua jättää väliin! Illalliselle voit suunnata johonkin kylän upeista, pienistä ravintoloista- tässä vaiheessa uusia joogakavereitakin on jo varmasti!

*Torstai

Aamuharjoitus kulkee ”Ihanan Aamun” nimellä ja herättää kehon ja mielen uuteen päivään! Harjoituksen jälkeen nautimme yhdessä aamupalan. 

Päivällä tehdään yhteinen oppaan ohjaama retki historialliseen Sintraan jossa nautimme myös yhteisen lounaan. Illalla sukelletaan kiinalaisen lääketieteen, Taolaisten perinteiden ja meridiaanien maailmaan Yin- joogan mukana! Tunti on hyvin passiivinen ja rauhallinen- asennoissa viivytään pitkään ja taustalla soivat koshit rentouttavat kehoa ja mieltä. Illalliselle voit suunnata johonkin kylän upeista, pienistä ravintoloista- tässä vaiheessa uusia joogakavereitakin on jo varmasti!

*Perjantai

Aloitetaan aloitetaan reippaasti Toiminnallisella Pilateksella! Teemme reippaan “aamuvoimistelun” omaa kehonpainoa hyväksi käyttäen, jokainen omaan tahtiin ja oman kunnon ja mielen mukaan soveltaen! Hiki pintaan ennen aamiaista! 

Päivällä sinulla on omaa aikaa esimerkiksi tuliaisshoppailulle tai hotellin spa-osastolle. Illalla rauhoitumme taas matolle erilaisten liikkuvuusharjoitteiden ja venytttelyn parissa – samalla opitaan miksi jotkin alueet kiristyvät helpommin ja millainen venytttely ja liikkuvuusharjoittelu auttaa. Illalliselle voit suunnata johonkin kylän upeista ravintoloista!

*Lauantai

Aamun harjoituksessa palaamme Flow joogan maailmaan ja nautimme liikkeen ja hengityksen liitosta! Päivällä sinulla on omaa aikaa vaikka vain lepäillä, nauttia Spa-hoidoista, shoppailla, urheilla, retkeillä – mikä vain tässä vaiheessa lomaa tuntuu hyvältä ajatukselta. Illalla teemme rauhallinen meditatiivisen Yin harjoituksen jonka taustalla soivat koshit ja tietysti meren kohina… Jos et nukahada tähän niin illallisen jälkeen hyvät unet on taattu!

*Sunnuntai

Viimeisen päivän aamuun teemme tasapaino teemaisen Flow harjoituksen- jokainen omalla tasolla!

Päivän vapaa-ajan voit viettää niin kuin viimeistä lomapäivää! Mahdollisuuksia Ericeirassa kyllä on! Illlala kokoonnumme viimeiseen harjoitukseen – rauhalliseen ja koko viikon harjoitukset yhteen sitovaan lempeään ”Hyvän Yön” hatha- joogan harjoitukseen. 

Pääset siis kokemaan rauhallista ja lempeää hatha- joogaa, vauhdikasta Flow- joogaa, rentoa, palauttavaa restoratiivista yin- joogaa, pilatesta, venyttelyä, kehonpainoharjoittelua, sointukylpyjä koshien mukana. Opit palasen joogan filosofiasta, meditaatiosta.. Puhumattakaan Portugalin auringosta, merestä, hyvästä seurasta jne…..

Tunnit on suunniteltu niin että ne sopivat kaikille, mitään aiempaa kokemusta et tarvitse! Mukaan tarvitset joogamaton/viltin/rantapyyhkeen/alustan, mukavat treenivaatteet, harjoitukset tehdään avojaloin. Ohjelmaan voi tulla muutoksia mutta harjoitusmäärät pysyvät ohjelman mukaisina. Opettajina vuorottelevat Pop Upin Maria ja Katja!

Hinnat:

1530 € / henkilö standard kahden hengen huoneessa
1670 € / henkilö superior kahden hengen huoneessa

1980 € / yhden hengen standard huoneessa
2370€ / yhden hengen superior huoneessa

Lentoaikataulu:

22.05.2023 AY 450 05.50 – 06.50 Oulu – Helsinki
AY 1739 07.30 – 10.20 Helsinki – Lissabon

29.05.2023 AY 1740 11.15 – 17.55 Lissabon – Helsinki
AY 445 20.25 – 21.25 Helsinki – Oulu

Hinta sisältää:
*Reittilennot Finnairin suorat lennot Helsinki -Lissabon -Helsinki 
*Matkatavarat määrä 1 x 23kg ruumaan ja 1 x 8kg käsimatkatavara per hlö
*Majoitus 4*-hotellissa, 7 yötä valitussa huoneessa
*Puolihoito ti, ke ja to
*Lentokenttäkuljetukset menopaluu
*Ohjattua Joogaa matkan aikana erillisen ohjelman mukaan 
*Verot ja palvelumaksut

Majoitus:

Hotel Vila Gale Ericeira 4****
Hyvätasoinen, mutta kulunut, hotelli 40 minuutin ajomatkan päässä Lissabonista vanhassa Ericeiran kalastajakylässä. Hotellilla 202 huonetta, kaikissa ilmainen wifi, ilmastointi ja hiustenkuivaaja. 116 huoneessa on parveke. Hotellin ravintola, Ocidental, tarjoaa sekä portugalilaisia että kansainvälisen keittiön ruokia. Hotellissa on baari, allasbaari, kahdeksan konferenssisaleja, jonne mahtuu yhteensä 230 hlöä ja juhlasali, jonne mahtuu 500 hlöä. Spa-osastolla on poreallas, kuntosali, turkkilainen ja tavallinen sauna sekä mahdollisuus lukuisiin eri hoitoihin.

Ericeiran viehättävä on kalastajakylä, jossa on valtamerellinen tunnelma ilmastonsa ja maisemiensa puolesta. Ericeira onkin nykyään myös suosittu lomanviettopaikka mm. Lissabonissa asuville paikallisille. Aluen tunnetaan myös yhtenä maailman parhaana lainelautailukohteena rantojensa ja aaltojensa vuoksi. Näin Ericeirassa on ympärivuoden runsaasti alan harrastajia.

Ilmoittautumiset ja varausehdot: 
Matkamajakka Oy
Sirpa Liedes
sirpa.liedes@matkamajakka.fi
puh. 010-3229210

Nyt siis mukaan Pop Upin Porukkaan ja ihanalle reissulle Ericeiraan! Nappaa paikkasi ennen kuin loppuvat!

📌 Mukaan kannattaa ilmoittautua H E T I! Paikkoja on rajoitetusti ja ryhmä pidetään mukavan kokoisena! Varausmaksu 250€ per hlö laskutetaan varauksen yhteydessä. Loppumaksu 45vrk ennen lähtöä.

POP UPIN JOOGALEIRI

VANHOILLE ASIAKKAILLE LUOSTOLLA – LOPPUUNMYYTY!

16-18.6.23

*Special Edition

✨Kuka lähtee 16-18.6.23 Luostolle lystin pittoon? ✨

Pop Upin ensisijaisesti vanhoille asiakkaille suunnattu spesiaali leiri Luostolla sisältää

 • Jooga ja Pilates harjoituksia perjantaina, lauantaina ja suunnuntaina- opettajina Maria ja Katja
 • Yhteinen patikkaretki
 • Hotelli aamiaisen lauantaina ja sunnuntaina
 • Ravintola Punaketun illallisen perjantaina ja lauantaina sekä lounaan lauantaina ja suunnuntaina
 • Vierailun Ametisti kaivokselle sekä oman ametistin (mikä kaivetaan itse)
 • Majoituksen 1-2hh (huoneissa oma suihku ja vessa, liinavaatteet ja pyyhkeet ilta snäkit ja aamukahvit mökillä – emme majoita sinua tuntemattoman kanssa samaan huoneeseen)
 • Vierailu Ametisti kylpylään
 • Leiri järjestetään jättisuuressa mökissä missä on mm jokaiselle oma huone, sauna, isot oleskelutilat, kaunis piha luonnon keskellä ja iso keittiö omille eväille!
 • Leiri ei sisällä matkoja mutta koitetaan järjestää kimppakyytejä!

✨ 480€ 1hh (rajoitetusti)

✨ 460€ 2hh

Miten mukaan? Laita viestiä popupyogaoulu@gmail.com Paikkoja leirille on 8 ja niistä varattuna 4 joten ole nopea!

POP UPIN JOOGA & KYLPYLÄ LOMA

CAPE EAST / HAAPARANTA – TILAA!

11-13.8.23 *Special Edition

Toivottu Pop Upin Jooga & Kylpylä loma on nyt varattavissa! Lähde viettämään kesäinen viikonloppu Marian ja Katjan kanssa Haaparantaan upeaan Cape East kylpylään 11.8.-13.8.23.

Alustava ohjelma (Ruotsin aikaa)

* Perjantai

15- Saapuminen ja majoittuminen oman aikataulun mukaisesti
16 “Tervetuloa ja ohjelman esittely”

16.30-18 Liikutteleva selkäjooga, Yinjooga ja sointukylpy rauhoittaa alkavaan viikonlopun tunnelmaan /Katja 

18 Illallinen
Mahdollisuus kylpylään

* Lauantai

7.30 Aamujooga
8.30 Aamupala

10-12 Asana workshop

12 Lounas 

14- Kylpylä
Välipala

16.30-18 iltajooga
19 illallinen

*Sunnuntai

7.30 Aamujooga
8.30 Aamupala

9.30-10.30 ulkoilu valokuvaus paikalle jossa joogakuvien ottaminen

11 Check Out
12 Lähtölounas

HINTA

* Pop Upille maksettava 130€/hlö laskutetaan erääntyen leirin jälkeen.

* Hotellille maksettava (paikan päällä)

Saat tarkemman ohjeen huoneen varaukseen kun varaat paikan leirille.

1 hengen huoneessa: 3875 sek/hlö
2 hengen huoneessa: 3275 sek/hlö

Varausehdot ryhmälle:
Varauksen voi peruuttaa ilmaiseksi viimeistään 21 päivää ennen saapumista, eli viimeistään 21 heinäkuuta klo. 18.00 illalla. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 päivää enen ensimmäistä tapahtumapäivää, vaaditaan lääkärintodistus ja osallistujalle palautetaan varattu summa lahjakortilla jonka voi käyttää hotellissa vuoden sisällä peruutuspäivästä alkaen.

Cape East Reception
Reception@capeeast.se

Cape East
Sundholmen 1
953 33 Haparanda
Växel: +46 (0)922-800 790
www.capeeast.se

Leiri sisältää kaiken muun paitsi matkat.

Opettajana viikonlopun ajan toimii Pop Upin Maria. Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria, saat paluuviestinä varausvahvistuksen ja lähempänä kurssia laskun ja info- kirjeen.

Laskutamme kurssin erääntyen leirin jälkeen. Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Lämpimästi tervetuloa Pop Upin Porukkaan ja kesän ihanimmalle leirille! 

lmoittaudu kurssille tästä!

Seuraa meitä Facebookissa

POP UPIN LOPUT 2023 LEIRIT – JULKAISTAAN PIAN!

 • LOKAKUU 2023 TBA
 • JOULUKUU 2023 TBA