Leirit

portu

JOOGA & HYVINVOINTILOMA PORTUGALISSA 16.5.-23.5.2022 – TÄYNNÄ!

Paljon toivottu ja odotettu Pop Upin jooga & hyvinvointi- loma toukokuussa 2022 Portugalin Ericeirassa on nyt varattavissa!

Tyylillemme uskollisina teemme tämänkin reissun yhteistyössä pienen ja paikallisen matkatoimiston kanssa, jossa homma varmasti toimii – vastuullisena matkanjärjestäjän on siis Matkamajakka Oy Haukiputaalta ja yhteyshenkilömme on Sirpa Liedes.

Hyppää siis kesään Portugalin auringon alla, nauti hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta sekä Pop Upin järjestämästä jooga, pilates ja hyvinvointiohjelmasta. Mukaan voit lähteä yksin tai kaverin kanssa – Pop upin porukkaan ovat kaikki tervetulleita! Aiempaa kokemusta et tarvitse! Opena Portugalissa Pop Upin Maria. Ryhmäkoko pidetään tuttuun tapaan mukavana ja uusia kavereita saa varmasti ympäri Suomea!

Ja miksi Portugaliin? Ericeira on pittoreski, tunnelmallinen kalastajakylä ja surffaajien paratiisi 50 kilometriä Lissabonista luoteeseen.

Kylä sijaitsee kallioisella rannikolla, ja täältä löytyy uskomattoman kauniita ja pilaamattomia rantoja. Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt Ericeiran vanhassa kaupungissa, kapeine ja kiemurtelevine mukulakivikatuineen ja tyypillisine sinivalkoisine taloineen…
Joka kulman takana häämöttää ääretön Atlantin valtameri.
Kalastajakylän tunnelma, suolaveden tuoksu sekä aaltojen kohina ovat pysyvästi läsnä.

Ericeirassa voi nauttia rantaelämästä rentoutumalla kultaisella hiekalla meren äärellä.
Gastronomisia nautintoja tarjoavat vastapyydystetyn grillatun kalan kera tarjottava vihreä viini yhdessä kylän monista kalaravintoloista.

Matka alkaa maanantaina – tarkempi lentoaikataulu ohjelman jälkeen. Varsinainen jooga ja hyvinvointi ohjelma alkaa hyvin nukuttujen yöunien jälkeen tiistaina! Kaikki ohjelma on vapaahetoista – voit osallistua haluamillesi tunneille!

Tiistai
Aloitamme loman rauhallisella ja matkasta palauttavalla aamujoogalla, sään salliessa harjoittelemme aina ulkona rannalla tai nurmikolla ja tankkaamme aurinkoa ja suoaista merituulta talven jälkeen. Tunnin jälkeen nautimme yhdessä hotellin buffet aamiaisen ja pidetään yhteinen alkuinfo ja matkaporukkaan tutustuminen.

Päivällä sinulla on omaa aikaa loikoilla hotelilla ja rauhassa aloittaa loma tai esimerkiksi tutustua Ericeiraan! Illalla kokonnumme iltajoogaan, joka sekin pidetään sään salliessa ulkona aaltojen kuohuessa. Iltajooga on restoratiivinen ja rentouttava, köllötellään ja avataan kehon kireitä kohtia – tunti päätetään äänimaljameditaatioon ja koshin sointuihin. Harjoituksen päätteeksi yhteinen illallinen hotellilla.

Keskiviikko
Aamuharjoitus tehdään ennen aamupalaa – tänä aamuna mennään hieman vauhdikkaammin Flow- joogan teemalla. Tunnin tarina ja teema paljastetaan lähempänä matkaa mutta takuuvarmasti saat turvallisesti linjattua, kaikille sovellettua ja ennen kaikkea hauskaa joogaa! Ja voipa siellä seikkailla koti Suomesta tutut Kalevala hahmot tai Hindu Pantheonin jäsenetkin… Tämä aamu varmasti virkistää ja saat samalla päivän treenin tehtyä! Harjoituksen jälkeen maistuu hotellin aamiainen!

Päivällä sinulla on omaa aikaa esimerkiksi tutustua Ericeiran huikeisiin rantoihin tai vaikka surffaukseen! Illan harjoitus on Pop Upin Pilates – harjoitus. ”Pop Upin Pilateksessa” sekoittelemme iloisesti perinteistä, klassista pilatesta, ukk- instituutin tule- ystävällisiä harjoituksia ja movement- harjoitteita. Tunti sopii loistavasti niin aloittelijalle, selkävaivoista kärsivälle kuin kokeneellekkin Pilates konkarille! Tätä tuntia et halua jättää väliin! Yhteinen illallinen hotellilla tuo surffarit ja joogit taas yhteen 🙂

Torstai
Aamuharjoitus nojaa ikivanhoihin Hatha- joogan liikkeisiin ja pääset samalla kuulemaan joogan filosofiaa. Tunti on rauhallinen, palauttava ja lempeä. Harjoittuksen jälkeen nautimme yhdessä aamupalan.

Päivällä sinulla on omaa aikaa esimerkiksi Lissabonin vierailulle! Illalla sukelletaan kiinalaisen lääketiteen, Taolaisten perinteiden ja meridiaanien maailmaan Yin- joogan mukana! Tunti on hyvin passiivinen ja rauhallinen- asennoissa viivytään pitkään ja taustalla soivat äänimaljat ja koshit rentouttavat kehoa ja mieltä. Illallinen ja hyvä uni kutsuvat tällaisen harjoituksen jälkeen..

Perjantai
Viikonloppu aloitetaan reippaasti kehonpainoharjoittelulla! Teemme reippaan “aamuvoimistelun” omaa kehonpainoa hyväksi käyttäen, jokainen omaan tahtiin ja oman kunnon ja mielen mukaan soveltaen! Hiki pintaan ennen aamiaista!

Päivällä sinulla on omaa aikaa esimerkiksi tuliaisshoppailulle tai hotellin spa-osastolle. Illalla rauhoitumme taas matolle erilaisten liikkuvuusharjoitteiden ja venytttelyn parissa – samalla opitaan miksi jotkin alueet kiristyvät helpommin ja millainen venytttely ja liikkuvuusharjoittelu auttaa. Yhteinen illallinen kruunaa päivän!

Lauantai
Lauantai aamuun sekoitellaan joogaa ja pilatesta – olisiko se siis “joogalates” 😀 Saat molempien lajien parhaat osat ja tässä vaiheessa viikkoa niin keho kuin mielikin on kuin uudesti syntynyt!

Päivällä sinulla on omaa aikaa vaikka vain lepäillä, nauttia Spa-hoidoista, shoppailla, urheilla, retkeillä – mikä vain tässä vaiheessa lomaa tuntuu hyvältä ajatukselta. Illalla teemme rauhallinen meditatiivisen harjoituksen jonka taustalla soivat äänimaljat ja koshit ja tietysti meren kohina… Jos et nukahada tähän niin illallisen jälkeen hyvät unet on taattu!

Sunnuntai
Viimeisen päivän aamuun tutustumme ikivanhaan, terveyttä edistävään Rajajoogaan ja sen niveliä liikuttavaan sarjaan – tämän harjoituksen jälkeen nivelet tuntuvat todella voideltuilta!

Päivän vapaa-ajan voit viettää niin kuin viimeistä lomapäivää! Mahdollisuuksia Ericeirassa kyllä on! Illlala kokoonnumme viimeiseen harjoitukseen – rauhalliseen ja koko viikon harjoitukset yhteen sitovaan lempeään hatha- joogan harjoitukseen.

Pääset siis kokemaan rauhallista ja lempeää hatha- joogaa, vauhdikasta Flow- joogaa, rentoa, palauttavaa restoratiivista, mystistä yin- joogaa, pilatesta, venyttelyä, kehonpainoharjoittelua, joogalatesta, sointukylpyjä äänimaljojen ja koshien mukana. Opit palasen joogan filosofiasta, meditaatiosta sekä ikivanhoja rajajoogan tekniikoita. Puhumattakaan Portugalin auringosta, merestä, hyvästä seurasta jne…..

Viikon aikana mahdollisuus osallistua myös kahdelle luennolle “Turvallinen jooga” ja ”Mitä hyvinvointi ja palautuminen on?” luentojen ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Tunnit on suunniteltu niin että ne sopivat kaikille, mitään aiempaa kokemusta et tarvitse! Mukaan tarvitset joogamaton/viltin/rantapyyhkeen/alustan, mukavat treenivaatteet, harjoitukset tehdään avojaloin. Ohjelmaan voi tulla muutoksia mutta harjoitusmäärät pysyvät ohjelman mukaisina.

Hinta per hlö EUR 1495,- /kahden hengen huoneessa
Hinta per hlö EUR 2045,- /yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
*Reittilennot Finnairin suorat lennot Helsinki -Lissabon -Helsinki
*Matkatavarat määrä 1 x 23kg ruumaan ja 1 x 8kg käsimatkatavara per hlö
*Majoitus 4*-hotellissa, 7 yötä valitussa huoneessa
*Puolihoito viikoksi
*Lentokenttäkuljetukset menopaluu
*Pop Upin opettajan palvelut matkan aikana
*Ohjattua Joogaa matkan aikana erillisen ohjelman mukaan
*Verot ja palvelumaksut

Lentoaikataulut:

16.05.2022  AY 440    klo    16.05 – 17.05   Oulu – Helsinki

                      AY 1739  klo    18.20 –  21.10   Helsinki – Lissabon

23.05.2022   AY 1740  klo   06.50 – 13.30    Lissabon – Helsinki

                       AY 439     klo  14.25  –  15.25   Helsinki – Oulu

Majoitus:

Hotel Vila Gale Ericeira 4****
Hyvätasoinen, hieman kulunut, hotelli 40 minuutin ajomatkan päässä Lissabonista vanhassa Ericeiran kalastajakylässä. Hotellilla 202 huonetta, kaikissa ilmainen wifi, ilmastointi ja hiustenkuivaaja. 116 huoneessa on parveke. Hotellin ravintola, Ocidental, tarjoaa sekä portugalilaisia että kansainvälisen keittiön ruokia. Hotellissa on baari, allasbaari, kahdeksan konferenssisaleja, jonne mahtuu yhteensä 230 hlöä ja juhlasali, jonne mahtuu 500 hlöä.
Spa-osastolla on poreallas, kuntosali, turkkilainen ja tavallinen sauna sekä mahdollisuus lukuisiin eri hoitoihin.

Ericeiran viehättävä on kalastajakylä, jossa on valtamerellinen tunnelma ilmastonsa ja maisemiensa puolesta. Ericeira onkin nykyään myös suosittu lomanviettopaikka mm. Lissabonissa asuville paikallisille. Aluen tunnetaan myös yhtenä maailman parhaana lainelautailukohteena rantojensa ja aaltojensa vuoksi. Näin Ericeirassa on ympärivuoden runsaasti alan harrastajia.

Ilmoittautumiset ja varausehdot:
Matkamajakka Oy
Sirpa Liedes
sirpa.liedes@matkamajakka.fi
puh. 010-3229210

Nyt siis mukaan Pop Upin Porukkaan ja ihanalle reissulle Ericeiraan! Nappaa paikkasi ennen kuin loppuvat!

Mukaan kannattaa ilmoittautua H E T I! Paikkoja on rajoitetusti ja ryhmä pidetään mukavan kokoisena! Varausmaksu 250€ per hlö laskutetaan varauksen yhteydessä. Loppumaksu 45vrk ennen lähtöä.

KESÄN EKA LEIRI LUOSTOLLA 17-19.6.22- TÄNNE ON 3 PAIKKAA JÄLJELLÄ!

✨Kuka lähtee 17-19.6.22 Luostolle lystin pittoon? ✨

Pop Upin ensisijaisesti vanhoille asiakkaille suunnattu – Mukaan mahtuu myös uusia – spesiaali leiri Luostolla sisältää

💜 Jooga ja Pilates harjoituksia pe, la ja su- opettajina Maria ja Katja

💜 Hotelli aamiaisen la ja su

💜 Ravintola Punaketun illalisen pe ja la sekä lounaan la ja su

💜 Vierailun Ametistikaivokselle sekä oman ametistin (mikä kaivetaan itse)

💜 majoituksen 1-2hh (huoneissa oma suihku ja vessa, emme majoita sinua tuntemattoman kanssa samaan huoneseen)

💜 Leiri järjestetään jättisuuressa mökissä missä on mm jokaiselle oma huone, kaksi saunaa, isot oleskelutilat, kaunis piha luonnon keskellä ja iso keittiö omille eväille!

💜 Yllätys ohjelmaa! ✨

💜 Leiri ei sisällä matkoja mutta koitetaan järjestää kimppakyytejä!

✨ 480€ 1hh (rajoitetusti)

✨ 460€ 2hh

Miten mukaan? Laita viestiä popupyogaoulu@gmail.com

POP UPIN KATJAN JA ANUN PERINTEINEN KESÄLEIRI 8-10.7.22 – TÄNNE ON TILAA!

Pop Upin perinteinen kesäleiri pidetään tänä vuonna Katjan ja Anun ohjauksessa Pikku-Syötteellä. Leirille olet tervetullut yksin tai ystävän kanssa, Porukalla ollaan ja aiempaa kokemusta joogasta tai pilateksesta et tarvitse!

Retriitin alustava aikautaulu ✨

☀️ Perjantai 
14— saapuminen ja majoittuminen omaan tahtiin
16.30-17 “Tervetuloa-info” ja ohjelma läpikäynti
17-19 Yin/ Anu
Yhteinen iltapala ja sauna.

☀️ Lauantai 
10-12 aamujooga – vinyasa flow / Katja
12-13 yhteinen lounas 
13-14 yhteinen ulkoilu/metsäjooga halukkaille/Katja
14 -15.30 Organic flow-jooga/Anu
15.30-16.30 makramee korujen tekoa /Katja 
tai omaa aikaa levähtää
16.30-18.00 lempeä ja rauhallinen pilates harjoitus + äänimaljarentoutus /Katja
Yhteinen iltapala ja sauna  ✨

☀️ Sunnuntai 
9.30-11.30 aamujooga – Vinyasa Flow /Anu
11.30-13 yhteinen lounas ja mahdollisesti huoneiden luovutus klo 12.00.
12.30-13.30 yhteinen ulkoilu/metsäjooga/Katja
13.30-14.30 Toiminnallinen reippaampi Pilates harjoitus/Katja
14.30-16.00 Yin /Anu
Tunteita ja tunnelmia, leirin päätös

HINTA
Koko viikonlopun hinta 210€. Hintaan sisältyy koko ohjelma, lounaat sekä iltapalat, laskutamme retriitin erääntyen leirin jälkeen.

MAJOITUS
Majoituksen voit tarvittaessa varata suoraan Pikkusyötteeltä -Myyntipalvelun yhteistiedot ovat: myyntipalvelu@pikkusyote.fi Puh. 08 – 815 4000, mainitsethan varausta tehdessä Pop Up Yoga Oulun joogaleirin.

Standard -huoneet (tilavia 2-hengen huoneita, joissa on erilliset vuoteet, tv ja kylpyhuone) 80€/2-hengen huone.

Superior -huoneet (avaria ja valoisia 2-hengen huoneita, joissa erilliset vuoteet, tv ja kylpyhuone, jossa sauna tai poreamme) 89€/2-hengen huone. Suosittelemme tätä!

Hintoihin sisältyy:
– yhden yön majoitus valitussa huonetyypissä, 2- tai 1-hengen huone 
– aamiainen
– naisten ja miesten saunat klo 17-22 – kuntosalin vapaa käyttö

Leiri järjestetään Pikkusyötteen tunturimaisemissa joten ulkoilukamppeet kannattaa napata mukaan! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa jooga kokemusta.

Opettajina viikonlopun ajan toimivat Pop Upin Katja ja Anu. Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria, saat paluuviestinä varausvahvistuksen ja lähempänä kurssia laskun ja info- kirjeen.

Laskutamme kurssin erääntyen leirin jälkeen. Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Jos leiri siirretään/perutaan koronatilanteen vuoksi, emme laskuta asiakasta. Oman sairastumisen varalle/peruutukseen suosittelemme matkavakuutusta. Tila on iso ja ryhmä pidetään pienenä niin että turvaväleihin on mahdollisuus.

Ilmoittaudu kurssille tästä!

Lämpimästi tervetuloa Pop Upin Porukkaan!

Seuraa meitä Facebookissa