Harjoittele kotona

Uutuutena Pop Upin porukoille kotiharjoittelumahdollisuus. Videopalvelustamme tulet löytämään viikottain täydentyvät harjoitusvideot niin joogaan, pilatekseen kuin kehonpainoharjoitteluunkin.

Voit tilata videopalvelun allaolevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen popupyogaoulu@gmail.com. Tilaus laskutetaan kuukausittain, hinta on 10€/kk ja saat rajattoman katseluoikeuden kaikkiin videoihin. Tilauksen voi irtisanoa milloin vain, maksat silloin vain kuluvan kuukauden loppuun. Tilaa videopalvelu!

Tämä on helppo ja halpa keino tukea pienyrittäjää koronan aikana ☀️. Laitoimme videopalvelun pystyyn kiireellä jotta voitte pysyä Pop Upin porukassa ja jatkaa harjoittelua kotona.  Palveluun lisätään videoita viikottain. Pysytään porukalla terveenä.


Uututena tarjoamme myös Pop Upin Marian online tilaustunteja, voit tilata näitä yksin tai ryhmässä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!


Joogat

Flow Yoga 1 – (55 min)

Tämä on Pop Upin Merjan kuvaama ja palvelun ensimmäinen keskitason joogaharjoitus. Tarvitset joogamaton ja joogatiilen tai muun korokkeen, loppurentoutukseen ehkä viltin ja villasukat.

Hathajooga 1 – (55 min)

Lempeä Hathajooga Merjan vetämänä sopii erityisesti aloittelevalle joogille.

Flow Yoga In English (60min)

Powerful flow yoga to connect with your  inner light in beautiful sunshine teached by Anu. Asana sequence will be finalised with pranayama and meditation. We recommend this class for intermediate and advanced students.

Anun voimakkaampi, sisäistä aurinkoa herättelevä flow- joogaharjoitus kauniissa auringonpaisteessa. Asanaharjoitus päätetään pranayamaan ja meditaatioon. Harjoitus sopii jo jonkin verran joogaa harrastaneille. Harjoituksen opetuskieli on Englanti.

Joogavoimaharjoitus (20min)

Merjan opettamilla joogapohjaisilla kehonpainoliikkeillä saat hyvin lisää voimaa Asanaharjoitteluun. Sopii tehtäväksi omana harjoituksena tai vaikka ennen Jennin Äänimaljameditaatiota.

Satujooga, lennetään eläintarhaan (25min)

Satujoogassa pääsette koko perheen voimin nauttimaan yhdessäolosta ja monista joogan hyödyllisistä vaikutuksista. Satujooga on suunnattu n. 3-11 vuotiaille lapsille sekä kaikenikäisille aikuisille. Jokainen liikkuu omalla tyylillään, et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Satujooga, Sinä olet aarre (20min)

Satujooga on suunnattu n. 3-11 vuotiaille lapsille sekä kaikenikäisille aikuisille. Jokainen liikkuu omalla tyylillään, et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Meditaatiot ja äänimaljat

Chakrameditaatio äänimaljoilla (14 min)

Tämä on Pop Upin Jennin nauhoittama äänimaljameditaatio. Harjoitus sopii kaikille ja on erinomainen rauhoittumiseen ja stressin purkamiseen vaikka koko perheelle.

Sointukylpy äänimaljoilla (18 min)

Tämä on Pop Upin Jennin nauhoittama sointukylpymediaatio. Harjoitus sopii myös kaikille ja on erinomainen rauhoittumiseen ja stressin purkamiseen vaikka koko perheelle.

Ravitseva hiljaisuus (8 min)

Pranayama (8 min)

Pop Upin Jennin Pranayama-meditaation rauhoitut hengityksen avulla. Harjoitus sopii erityisen hyvin ennen fyysistä Asanaharjoitusta mutta voit tehdä sen myös omana harjoituksena.

Olen tässä, olen turvassa (8 min)

Toivottu hengitykseen keskittyvä meditaatio Pop Upin Jennin vetämänä.

Vipassana (12 min)

Vipassana, eli body scanning nimellä tunnettu meditaatioharjoitus joka auttaa sinua rentouttamaan koko kehon. Harjoitus sopii myös erittäin hyvin stressinhallintaan.

Pilates

Pilates  (60 min)

Katjan Pilatestunnilla kiinnitetään huomio kehon kontrolliin, vahvistetaan keskivartalon syviä lihaksia sekä pyritään parantamaan liikkuvuutta. Tunnilla voit olla avojaloin tai sukkasillaan.

Pilates ja Core (45 min)

Tiitan helppo ja mukava Pilates & Core-tunti vahvistaa ja voimistaa ja venyttää istumatyöläiselle tärkeitä lihaksia. Sopii hyvin kotitreeniksi.

Selkä ja polvi ystävällinen Pilates  (30min)

Pop Upin Marian ohjaama Pilates-tunti sopii erityisen hyvin sinulle, joka et ole aikaisemmin harjoittanut Pilatesta tai jos sinulla on selkä- tai polvivaivoja tai jos pidät rauhallisemmasta Pilates harjoittelusta. Tunti on rauhallinen ja lempeä keholle ja mielelle, joten se toimii erinomaisesti stressinpoistoharjoituksena työpäivän jälkeen tai ennen nukkumaan menoa.

Kehonpainoharjoittelu

Keppijumppa (30min)

Löytyykö sinulta lasitettu parveke, isompi olohuone tai vaikka lastenhuoneesta sopivasti tilaa. Ei muuta kuin keppi kainaloon ja jumppaamaan. Tirehtööri Tiitan tahtiin antaa mennä!

Tämä jumppa sopii myös työpaikalle taukojumpaksi

Korkean intensiteetin liikepariharjoitus – HIIT (30min)

Tehokasta harjoittelua ilman välineitä Katjan kanssa. Harjoittelun tehoon voit vaikuttaa itse liikkeiden nopeutta ja tyyliä säätämällä. Tarvitset vain jumppamaton ja halutessa lempimusiikkia taustalle soimaan. Juomapullokin on hyvä pitää lähellä.

Kehonhuolto  (20min)

Huolletaan kehoa Tiitan mukana, välineiksi tarvitset pari palloa, esim. tennispallo ja kepin tai harjan varren. Tunti sopii tehtäväksi omana harjoituksenaan tai vauhdikkaammaan kehonpainoharjoittelun jälkeen.

Venyttely  (30min)

Puolentunnin venyttely Katjan kanssa, voit tehdä joko omana harjoituksena tai toisen harjoituksen päätteeksi. Harjoituksessa käydään läpi kehon isoimmat ja tavanomaisesti kiristävimmät alueet. Voit laittaa halutessasi rauhallista musiikkia soimaan taustalle. Harjoituksessa vierailee myös Katjan oma joogakoira Osku!

Kahvakuula & mobility  (30min)

Ja taas mennään tirehtööri Tiitan tahtiin! Vauhdikasta mutta helppoa kahvaluukailua ja  liikkuvuusharjoittelua – voiko treeni tämän monipuolisemmaksi mennä? Nappaa siis mukaan kahvakuula, lempimusat ja treenaa!