Harjoittele kotona

Videopalvelu on Pop Upin Porukoiden kotiharjoittelumahdollisuus. Videopalvelustamme tulet löytämään viikottain täydentyvät harjoitusvideot niin joogaan, pilatekseen kuin kehonpainoharjoitteluunkin. Videopalvelun tilaajilla on mahdollisuus liittyä omaan suljettuun Facebook- ryhmään missä lähetämme viikoittain Live- vidoita, liittymään pääset meidän Facebook sivuilta ja sieltä ryhmä ”Pop Upin Videopalvelu Porukan Live- lähetykset”. Videoita voit katsella helposti täältä verkkosivuilta tai ladata sovelluksen App Storesta. Tilaajilla on myös mahdollisuus ottaa käyttöön Android sovelluksen testiversio ennen sen virallista julkaisua.

Seuraa meitä Facebookissa

Voit tilata videopalvelun allaolevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen popupyogaoulu@gmail.com. Tilaus laskutetaan kuukausittain, hinta on 10€/kk ja saat rajattoman katseluoikeuden kaikkiin videoihin. Tilauksen voi irtisanoa milloin vain, maksat silloin vain kuluvan kuukauden loppuun. Laskun maksamatta jättäminen ei toimi peruutuksena, vaan peruutus tulee tehdä sähköpostilla. Ensimmäinen lasku on aina vain kuluvan kuun jäljellä olevista päivistä.  Tilaa videopalvelu!

Videopalvelun varausehtoihin Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebookissa


Uututena tarjoamme myös Pop Upin Marian online tilaustunteja, voit tilata näitä yksin tai ryhmässä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!


Joogat

Kesän Meridiaani Yin Jooga  – Anu (87min)

Tämän Yin- joogan teemana on kesän meridiaaneista sydän- meridiaani. Harjoitukseen tarvitset bolsterin tai ison tyynyn, pari joogatiiltä tai vastaavaa koroketta tai tyynyä. Myös viltti on hyvä laittaa matolle pehmittämään alustaa.

Hips Don’t Lie – Anu (80min)

Usein “varastoimme” energeettisesti lantion seudulle asioita joita, joita emme halua nähdä, kokea tai tuntea. Tässä harjoituksessa voimme tutkailla turvallisesti joogamatolla, päästää irti ja ehkä tehdä tilaa jollekkin uudelle elämässämme.

Flow Jooga Seisten 2 – Maria (30min)

Marian puolentunnin energisoivan Flow-tunnin voit tehdä helposti aamun avauksena tai taukoharjoituksena. Tunti sopii kaikille.

Energisoiva Flow Jooga Seisten – Maria (30min)

Marian jo FB Livessä nähty puolen tunnin energisoiva harjoitus onnistuu vaikka kesken työpäivän. Hengitellään ja huolletaan selkää! Tämä tunti onnistuu ihan kaiken tasoisilla joogeilla.

 

Ylävartaloa avaava ja vahvistava Flow – Anu (60min)

Sytytä sisäinen tulesi tällä voimakkaalla flow- tunnilla. Asanaharjoitus keskittyy sekä ylävartalon voimaan että aukaisemiseen taaksetaivutuksilla ja jättää koko olemuksesi energiseen tilaan loppumeditaation myötä. Tämä tunti soveltuu jo jonkin verran harrastaneelle joogille.

FB Live Yin Jooga – Maria (60min)

Marian jo FB Live ryhmässä nähty kesä teemainen Yin jooga tunti. Harjoituksessa käydään läpi kesän aktiivisuuden ja rentoutumisen vaihtelu sydän ja ohutsuoli meridiaanien kautta. Harjoituksessa voit käyttää apuna joogatiiliä tai kirjoja, vilttiä, tyynyjä tai bolsteria. Harjoitus sopii kaikille.

Aamujooga – Tiitta (60min)

Tiitan Flow-tyylin kehoa herättelevä aamujooga sopii sinulle joka haluat energiaa ja hyvää oloa kehoon. Tunti sopii jo jonkin verran harrastaneelle. Harjoituksessa voit käyttää apuna tyynyä.

Hathajooga Prana-teemalla Osa 1 – Marru (60min)

Lempeän Hathatunnin teemana on joogafilosofiassa tunnettu elämänenergia Prana. Keskittymisharjoituksen jälkeen edetään asanaharjoitukseen, tehdään Chandra Bhendana Pranayamaharjoitus ja tunti päättyy äänimaljoilla ohjattuun Savasanaan. Tunti sopii myös aloittelijoille. Tarvitset tunnille joogatiilen tai vastaavan korokkeen, viltin sekä tyynyn.

Hathajooga Prana-teemalla Osa 2 – Marru (90min)

Lempeän Hathatunnin teemana on joogafilosofiassa tunnettu elämänenergia Prana. Keskittymisharjoituksen jälkeen edetään asanaharjoitukseen, tehdään Nadi Shodana Pranayamaharjoitus ja tunti päättyy äänimaljoilla ohjattuun Savasanaan. Tunti sopii myös aloittelijoille. Tarvitset tunnille joogatiilen tai vastaavan korokkeen, viltin sekä tyynyn.

Lempeä Hathajooga – Marru (60min)

Rauhallisen tunnin teemana on hengitys. Keskittymisharjoituksen jälkeen edetään asanaharjoitukseen ja tunti päättyy Koshilla ohjattuun Savasanaan. Tunti sopii aloittelijoille. Tarvitset tunnille jooga tiilen tai vastaavan korokkeen, viltin ja mahdollisesti tyynyjä.

Pranateemainen Hathajooga – Marru (60min)

Tunnin teemana on liikkeen ja hengityksen yhteys ja tunnilla käsitellään myös joogafilosofiassa tunnettua elämänenergiaa, elinvoimaa Pranaa. Keskittymisharjoituksen jälkeen edetään asanaharjoitukseen ja tunti päättyy Koshilla ohjattuun Savasanaan. Tunti sopii aloittelijoille. Tarvitset tunnille jooga tiilen tai vastaavan korokkeen, viltin ja mahdollisesti tyynyjä.

FB Live Sydämellinen – Anu (75min)

Anun livenä Facebookissa nähty sydäntä ja rintakehää avaava pehmeä Flow. Jos olet istunut paljon tietokoneella niin tämä tunti sopii juuri sinulle.

FB Live Aamulive – Katja (60min)

Katjan livenä Facebookissa nähty aamun hyvin avaava Flow jooga. Tunti sopii kaikentasoisille joogeille.

FB Live Yin Jooga – Maria (1h 15min)

Marian live-striiminä nähty Yin Jooga. Tunnin teemana on kevät ja meridianeista käsittelemme maksa ja sappirakko meridiaaniparia. Tunnilla olisi hyvä jos sinulla olisi muutama paksu kirja tai joogatiili, bolsteri tai sohvatyyny sekä viltti.

Aamun Flowjooga – Katja (15min)

Tämä harjoite tehdään seisten ja sopii mainiosti aamunavaukseen selkää verryttävien ja vahvistavien liikkeiden ansiosta. Sarjan voit tehdä myös vallan hyvin ilman joogamattoa, joten se sopii myös työpaikalle taukoharjoitukseksi.

Niska- ja hartiaseudun Jooga – Katja (15min)

Tämä lyhyt joogaharjoite tehdään istuen ja se suuntautuu vetreyttämään niska-hartiaseudunsekä rangan kireyksiä. Voit tehdä sen mainiosti vaikka taukojumppana työpäivän lomassa tai kun koet kolotusta hartiaseudulla ja haluat liikettä rangalle.

Flow Jooga – Anu (60min)

Keskitason sekä vähän edistyneempien joogien tunti kiertojen parissa. Elimistöä puhdistava ja mieltä tasapainottava Hatha Jooga flow.  Harjoituksen alussa tehdään Kapalbhati Pranayama (hengitysharjoitus), jonka jälkeen asanaharjoitus ja sisäisen auringon herättävä meditaatio.

Äiti ja vauva-jooga – Saanatuulia (60min)

Vauvajooga on mukava ja turvallinen tunti äidille sekä vauvalle. Sopii yli kahdenkuukauden ikäisille vauvoille sekä äideille ilman aikaisempaa joogakokemusta.

Ashtanga Yoga in English – David (60min)

Half led primary Ashtanga Yoga for intermediate and advanced students.

Slow Flow Jooga – Saana-Tuulia (50min)

Tällä tunnilla joogataan rauhallisen virtaavasti, keskittyen hengitykseen sekä kehon ja mielen avautumiseen.

Hatha Jooga – Anu (60min)

Maadoittava Hatha-Jooga Kun elo heittelee on hyvä olla juuret syvällä maassa. Lempeä hatha-jooga flow omien juurien vahvistamiseksi.

Yin Jooga – Tiitta (40min)

Käytä hetkinen omaan Yin kehoon tutustuen, pysähtymällä hengittämään, olemisen taitoa oivaltamaan, mielesi myllerryksiä tyynnyttämään. Tällä Tiitan Yin Jooga-tunnilla pääset helppojen asanoiden avulla tutkimaan hengitystäsi, mieltä rauhoittaen, kehosi viestejä tutkien ja Yin Joogan ihanat vaikutukset kehossasi aistien.

Flow Jooga – Maria (50min)

Marian jo live-striiminä nähty Flow-tunti keskittyy lapatukeen ja lapojen liikkuvuuteen sekä lonkkien liikkuvuuteen ja voimaan. Tunti sisältää runsaasti vaihtoehtoja joten siitä nauttii niin kokenut kuin aloittelevakin joogi.

Flow Jooga, Tasapaino – Katja (60min)

Tämän tunnin teemana on tasapaino. Harjoitus etenee ajoittain reippaasti, joten se sopii hyvin flow-joogaa jo jonkin verran harrastaneille tai aloittelijoille, jotka eivät säikähdä haastetta. Tunnilla on hyvä olla avojaloin.

Water Element Yin Yoga in English- Anu (60min)

Give yourself a break from it all and have a dive into the depths of your being. Water element yin yoga rejuvenates your kidney and bladder meridians, opens the fascias of the body and replenishes your energies in a gentle way. Yin yoga is all about the deep rest of the body, soul and mind. Nurture and nourish your whole being with this practice and let the Tibetan singing bowls lull you to sweet sleep in your shavasana.

Anna itsellesi lomaa ihan kaikesta ja tule mukaan rauhoittavalle matkalle sisimpääsi. Vesi-elementin yin jooga hoitaa munuais- ja virtsarakkomeridiaanejasi ja tuovat tasapainoa näiden elinten toimintaan. Lisäksi yin jooga avaa lempeästi faskia-kudoksia. Vesi-elementin yin tarjoaa syvää lepoa arjen kiireestä ja lataa akkujasi lempeästi. Tunti päättyy rentouttavaan äänimaljakylpyyn.

Flow Jooga- Katja  (30 min)

Tällä joogatunnilla teemana on selkä. Käymme rangan erilaisia liikkeitä läpi monipuolisesti joogaten. Tunnilla ei tehdä lainkaan seisoma-asentoja, joten pärjäät sukkasillaan.

Flow Jooga- Katja  (30 min)

Tällä joogatunnilla ajatus ja liikkeet suunnataan lantion voimaan sekä liikkuvuuteen. Tämä puolen tunnin harjoitus pyrkii myös etenemään reippaasti, joten se sopii Flow-Joogaa jo jonkin verran harrastaneille.

Yin Jooga- Katja (60 min)

Tällä Katjan ohjaamalla Yin- tunnilla on teemana maksan ja sappirakon meridiaanit. Yin- asennoissa viivytään 2-4 minuuttia kerrallaan. Tunti päättyy loppurentoutukseen kuunnellen äänimaljojen sointua. Harjoitukseen tarvitset pari tyynyä ja viltin asentoja tukemaan ja varpaita lämmittämään. Tunti sopii kaikille.

Hathajooga- Merja (55 min)

Lempeä Hathajooga Merjan vetämänä sopii erityisesti aloittelevalle joogille.

Flow Jooga- Merja (60 min)

Tämä on Pop Upin Merjan kuvaama ja palvelun ensimmäinen keskitason joogaharjoitus. Tarvitset joogamaton ja joogatiilen tai muun korokkeen, loppurentoutukseen ehkä viltin ja villasukat.

Flow Yoga In English- Anu (60min)

Powerful flow yoga to connect with your  inner light in beautiful sunshine teached by Anu. Asana sequence will be finalised with pranayama and meditation. We recommend this class for intermediate and advanced students.

Anun voimakkaampi, sisäistä aurinkoa herättelevä flow- joogaharjoitus kauniissa auringonpaisteessa. Asanaharjoitus päätetään pranayamaan ja meditaatioon. Harjoitus sopii jo jonkin verran joogaa harrastaneille. Harjoituksen opetuskieli on Englanti.

Hatha Yoga In English- Anu (60min)

Beautiful and easy going Hatha Yoga class teached by Anu. Just sit down on your matt and breathe… We recommend this class for everyone.

Anun soljuva ja rauhallinen Hatha- joogatunti sopii kaikille. Tule matolle, istu ja hengitä. Harjoituksen opetuskieli on Englanti.

Joogavoimaharjoitus- Merja (20min)

Merjan opettamilla joogapohjaisilla kehonpainoliikkeillä saat hyvin lisää voimaa Asanaharjoitteluun. Sopii tehtäväksi omana harjoituksena tai vaikka ennen Jennin Äänimaljameditaatiota.

Restoratiivinen jooga- Maria (20min)

Marian rauhallisella ja työpäivästä palauttavalla restoratiivisella harjoituksella kumoat arjen vaikutuksia kehossa ja mielessä. Harjoitukseen tarvitset joogavyön (mikä tahansa vyö, köysi, huivi tms käy) sekä joogatiilen tai paksun kirjan. Halutessasi valitse loppuun jokin meditaatio tai sointukylpy.

Satujooga, lennetään eläintarhaan- Jenni (25min)

Satujoogassa pääsette koko perheen voimin nauttimaan yhdessäolosta ja monista joogan hyödyllisistä vaikutuksista. Satujooga on suunnattu n. 3-11 vuotiaille lapsille sekä kaikenikäisille aikuisille. Jokainen liikkuu omalla tyylillään, et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Satujooga, Sinä olet aarre- Jenni (20min)

Satujooga on suunnattu n. 3-11 vuotiaille lapsille sekä kaikenikäisille aikuisille. Jokainen liikkuu omalla tyylillään, et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Satujooga, Taikametsä- Jenni (25min)

Jennin satujooga on suunnattu n. 3-11 vuotiaille lapsille sekä kaikenikäisille aikuisille. Jokainen liikkuu omalla tyylillään, et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Meditaatiot ja äänimaljat

Metsämeditaatio – Jenni (6min)

Laita napit korville ja mene metsään. Jenni opastaa sinut turvalliseen meditaatioon metsässä jonka jälkeen voit ottaa kuulokkeet pois ja vain rentoutua ja kuunnella metsän ääniä. Tottakai voit tehdä harjoituksen myös kotona ja visualisoida metsän Jennin mukana. Harjoitus sopii kaikille.

Meditaatio- Jenni (25 min)

Jennin pidempi meditaatio auttaa rauhoittamaan mielen työviikon tai työpäivän jälkeen.

Lyhyt sointukylpy- Jenni (5 min)

Jennin lyhyt sointukylpy katkaisee mukavasti päiväsi sekä toimii myös loppurentoutuksen lisänä mille tahansa harjoitukselle.

Chakrameditaatio äänimaljoilla- Jenni (14 min)

Tämä on Pop Upin Jennin nauhoittama äänimaljameditaatio. Harjoitus sopii kaikille ja on erinomainen rauhoittumiseen ja stressin purkamiseen vaikka koko perheelle.

Sointukylpy äänimaljoilla- Jenni (18 min)

Tämä on Pop Upin Jennin nauhoittama sointukylpymediaatio. Harjoitus sopii myös kaikille ja on erinomainen rauhoittumiseen ja stressin purkamiseen vaikka koko perheelle.

Ravitseva hiljaisuus- Jenni (8 min)

Pranayama- Jenni (8 min)

Pop Upin Jennin Pranayama-meditaation rauhoitut hengityksen avulla. Harjoitus sopii erityisen hyvin ennen fyysistä Asanaharjoitusta mutta voit tehdä sen myös omana harjoituksena.

Olen tässä, olen turvassa- Jenni (8 min)

Toivottu hengitykseen keskittyvä meditaatio Pop Upin Jennin vetämänä.

Vipassana- Jenni (12 min)

Vipassana, eli body scanning nimellä tunnettu meditaatioharjoitus joka auttaa sinua rentouttamaan koko kehon. Harjoitus sopii myös erittäin hyvin stressinhallintaan.

Pilates

20.7.2020 – FB Live Pilates – Katja (60min)

Katjan Pilates tunnilla keskitytään rankaa sekä ryhtiä vahvistaviin ja huoltaviin liikkeisiin.

27.5.2020 – FB Live Toiminnallinen Pilates – Maria (60min)

Marian FB- Livessä nähty Pilates jonka teemana on keskivartalon toiminnallisuus sekä olkapäät. Harjoituksessa käytetään mukana joogatiiltä.

Pallopilates – Katja (30min)

Tässä harjoituksessa käytetään välineenä pientä pilatespalloa. Jos sinulta ei sellaista löydy, voit käyttää tynyä tai vilttirullaa sen sijaan. Tässä harjoituksessa ei olla polvien päällä lainkaan, vaan harjoitteet tapahtuvat seisten, kyljellä sekä selinmakuulla.

FB Live Toiminnallinen Pilates- Maria (60min)

Marian FB- Livessä nähty reipas ja kehoa haastava Pilates-tunti sopii kaikille. Vaikka tunti on vauhdikas niin saat paljon vaihtoehtoja ja näin voit tehdä harjoituksesta juuri sinulle sopivan.

FB Live Pilates- Maria (60min)

Marian FB- Livessä nähty rauhallinen ja helppo Pilates-tunti sopii kaikille. Tällä tunnilla pääset helposti alkuun vaikka ihan ensikertalaisena.

Pilates- Katja  (60 min)

Katjan Pilatestunnilla kiinnitetään huomio kehon kontrolliin, vahvistetaan keskivartalon syviä lihaksia sekä pyritään parantamaan liikkuvuutta. Tunnilla voit olla avojaloin tai sukkasillaan.

Pilates ja Core- Tiitta (45 min)

Tiitan helppo ja mukava Pilates & Core-tunti vahvistaa ja voimistaa ja venyttää istumatyöläiselle tärkeitä lihaksia. Sopii hyvin kotitreeniksi.

Selkä ja polvi ystävällinen Pilates- Maria  (30min)

Pop Upin Marian ohjaama Pilates-tunti sopii erityisen hyvin sinulle, joka et ole aikaisemmin harjoittanut Pilatesta tai jos sinulla on selkä- tai polvivaivoja tai jos pidät rauhallisemmasta Pilates harjoittelusta. Tunti on rauhallinen ja lempeä keholle ja mielelle, joten se toimii erinomaisesti stressinpoistoharjoituksena työpäivän jälkeen tai ennen nukkumaan menoa.

Kehonpainoharjoittelu

Venyttely – Katja (30min)

Katjan ohjaaman puolen tunnin venyttelyn voit tehdä joko omana harjoituksena tai toisen harjoituksen päätteeksi. Harjoituksessa käydään läpi kehon isoimmat ja tavanomaisesti kiristävimmät alueet. Voit laittaa halutessasi rauhallista musiikkia taustalle.

Syvävenyttely – Katja (60min)

Toivotussa pitkässä venyttelyssä käydään läpi koko keho syvävenyttelyn tyyliin pitkillä pidoilla. Tunti sopii kaikille.

Lyhyt Taukojumppa Pyyhkeen Avulla – Katja (15min)

Tässä jumpassa käytetään välineenä pientä keittiöpyyhettä. Myös joogavyö, huivi tms. sopii välineeksi. Vetreytetään hieman koko kehoa työpäivän lomassa.

Lyhyt Venyttely Tuolilla – Katja (15min)

Tämä viidentoista minuutin tuolivenyttely toimii hyvänä taukojumppana tai muun harjoittelun jälkeen tehtävänä harjoitteena. Tarvitsen siis vain tuolin ja 15 minuuttia aikaa.

Taukojumppa Seisten – Katja (15min)

15-minuutin taukojumppa seisten. Tarvitset käden ulottuville myös seinän tai kaapin kulman. Katkaise siis työpäivä hetkeksi ja virkisty taukojumpassa.

Taukojumppa Tuolilla – Katja (15min)

15-minuutin taukojumppa tuolilla. Tämä taukojumppa tehdään tuolilla istuen. Toimii loistavasti toimistotyöläisen taukojumppana tai muuten vain kiireen katkaisijana.

Movement – Tiitta (60min)

Tiitan Movement-tunnilla pääset haastamaan kehoa monipuolisesti ja keräät voimaa, liikkuvuutta sekä kehonhallintaa tukemaan mitä tahansa lajia. Tunnilla käydään läpi Jooga sekä Pilatesharjoitteista tutulla tavalla koko keho läpi.

Ulkotreeni- Tiitta (15min)

Tiitan koko perheen ulkotreeni. Videolla lyhyt kooste liikkeistä, ylös ulos ja lenkille!

Keppijumppa- Tiitta (30min)

Löytyykö sinulta lasitettu parveke, isompi olohuone tai vaikka lastenhuoneesta sopivasti tilaa. Ei muuta kuin keppi kainaloon ja jumppaamaan. Tirehtööri Tiitan tahtiin antaa mennä!

Tämä jumppa sopii myös työpaikalle taukojumpaksi

Korkean intensiteetin liikepariharjoitus- Katja HIIT (30min)

Tehokasta harjoittelua ilman välineitä Katjan kanssa. Harjoittelun tehoon voit vaikuttaa itse liikkeiden nopeutta ja tyyliä säätämällä. Tarvitset vain jumppamaton ja halutessa lempimusiikkia taustalle soimaan. Juomapullokin on hyvä pitää lähellä.

Kehonhuolto- Tiitta  (20min)

Huolletaan kehoa Tiitan mukana, välineiksi tarvitset pari palloa, esim. tennispallo ja kepin tai harjan varren. Tunti sopii tehtäväksi omana harjoituksenaan tai vauhdikkaammaan kehonpainoharjoittelun jälkeen.

Venyttely- Katja  (30min)

Puolentunnin venyttely Katjan kanssa, voit tehdä joko omana harjoituksena tai toisen harjoituksen päätteeksi. Harjoituksessa käydään läpi kehon isoimmat ja tavanomaisesti kiristävimmät alueet. Voit laittaa halutessasi rauhallista musiikkia soimaan taustalle. Harjoituksessa vierailee myös Katjan oma joogakoira Osku!

Kahvakuula & mobility- Tiitta  (30min)

Ja taas mennään tirehtööri Tiitan tahtiin! Vauhdikasta mutta helppoa kahvaluukailua ja  liikkuvuusharjoittelua – voiko treeni tämän monipuolisemmaksi mennä? Nappaa siis mukaan kahvakuula, lempimusat ja treenaa!