Harjoittele kotona – Pop Upin Videopalvelu

Pop Upin Videopalvelu on Pop Upin Porukoiden kotiharjoittelumahdollisuus. Videopalvelumme sisältää koko perheen yli 300 videon viikottain täydentyvän kirjaston. Palvelusta löydät Pop Upin omien, tuttujen opettajien opettamana useita eri tyylisiä Jooga, Pilates, meditaatio, kehonpainoharjoittelu ja Satujooga videoita sekä tekniikka tunteja esimerkiksi joogan aurinkotervehdys sarjoihin, soturi asanoihin ja käsitasapaino asanaoihin. Kevään uutuuksia ovat mm. kasvojoogaa, Jooga Conditioning, ilmajooga, Jooga Nidra ja ”Feet Up” telineen kanssa tehtävät harjoitukset – tarjolla on myös kestosuosikki Astanga jooga! Videopalvelun tilaajilla on mahdollisuus liittyä omaan suljettuun Facebook- ryhmään missä lähetämme viikoittain useita Live- videoita, liittymään pääset meidän Facebook sivuilta ja sieltä ryhmä ”Pop Upin Videopalvelu Porukan Live- lähetykset”. Videoita voit katsella helposti koneella https://popupyogavideos.com/ tai ladata sovelluksen App Storesta tai Play Storesta.

Voit tilata videopalvelun ja maksaa turvallisesti luottokortilla https://popupyogavideos.com tai jos haluat laskun sähköpostiin, allaolevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen popupyogaoulu@gmail.com. Tilaus laskutetaan kuukausittain, hinta on 10€/kk ja saat rajattoman katseluoikeuden kaikkiin videoihin. Tilauksen voi irtisanoa milloin vain, maksat silloin vain kuluvan kuukauden loppuun. Laskun maksamatta jättäminen ei toimi peruutuksena, vaan peruutus tulee tehdä kaikissa tilauksissa sähköpostilla. Ensimmäinen lasku on aina vain kuluvan kuun jäljellä olevista päivistä.  Tilaa videopalvelu!

Videopalvelun varausehtoihin Klikkaa tästä.

VANHA ASIAKAS

Jos olet jo tilaaja, etkä ole vielä käyttänyt uutta sivustoa tai mobiilisovelluksia sinulle on aktivoitu tunnukset ja pääset vaihtamaan salasanan alla olevilla ohjeilla. 

  • mene sivustolle http://popupyogavideos.com
  • Paina ”Kirjaudu Sisään”
  • Paina ”Vaihda Salasana”
  • Kirjoita tunnuksesi sähköpostikenttään ja paina ”Vaihda salasana”
  • Saat sähköpostiisi, seuraa sähköpostin ohjeita vaihtaaksesi salasana
  • Mene takaisin sivulle, http://popupyogavideos.com/
  • Paina ”Kirjaudu Sisään”
  • Kirjoita käyttäjätunnuksesi sekä uusi salasana ja paina Kirjaudu Sisään
  • Pystyt hallinnoimaan tilaustasi logon alta löytyvässä profiilissa
  • Samat tunnukset sopivat niin uudelle sivustolle kuin mobiilisovelluksiin

Seuraa meitä Facebookissa

Lataa sovellukset

Get it on App Store

Get it on Google Play

Uututena tarjoamme myös Pop Upin opettajien online tilaustunteja, voit tilata näitä yksin tai ryhmässä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!