Syksy 2019

ILMOITTAUTUMINEN OULUN JA VARJAKAN SYKSYN KURSSEILLE ON NYT AUKI!

 VOIT ILMOITTAUTUA VIIKOLLA 44 ALKAVILLE KURSSEILLE! 

Syksyn toinen kurssikierros starttaa viikolla 44 ja ilmoittautuminen on nyt auki!

  • Torstaisin 13-13.45 joogaavat äidit ja vauvat Reeniksellä! ”Kurssilla tuetaan äidin kehon ja mielen hyvinvointia vauva-arjen keskellä. Joogalla vahvistetaan sekä huolletaan kehoa synnytyksen jälkeen. Tunnilla teemme mm. lyhyitä asana-sarjoja kehoa vahvistaen ja kiertoja kehon kireyksiä avaten sekä keskitymme myös oikeanlaiseen hengitykseen ja rentoutumiseen. Vauvat (3-12kk) saavat olla vauvoja; joko mukana harjoituksessa, nukkua tai syödä tarpeidensa mukaan.” 💜  Opena kurssilla Pop Upin Merja.
  • Sunnuntaisin 17.30 Pop Upin Pilates Koskelassa. Pilateksessa sekoitamme sulavasti klassista Pilatesta, UKK-Instituutin TULE-ystävällisiä liikkeitä ja movement- harjoituksia, välineillä ja ilman. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin konkareillekkin!
  • Sunnuntaisin 18.30 ”Sunday Bliss- jooga” Koskelassa. ”Sunday Bliss” – jooga ei ole pelkkää asanaa vaan opesta riippuen pääset tutustumaan Vinyasa Flow, Slow ja Yin joogaan, FasciaMethodiin, Hindu Pantheoniin, myyttisiin tarinoihin tai vaikka mantraamiseen- tietysti hyvin linjattujen asanoiden siivittämänä! Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneellekkin joogille. Opettajina vuorottelevat Maria, Riikka ja Katja. 
  • Paljon ilmaisia parkkipaikkoja ja hyvät kulkuyhteydet!

* kurssit alkavat viikolla 36
* kurssit kestävät 7 vkoa
* 60€ /kurssi

💜 Tervetuloa mukaan Pop Upin porukkaan!

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria.Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin Klikkaa tästä.

Ilmottaudu kurssille tästä!

Seuraa meitä Facebookissa  

 

_12-07-07.34.36