ūüēČLoppu Hopulle Retriitti ūüēČ

Viikonloppuna 6-7.10.18 siirrymme rauhoittumaan vuoden pimeään kauteen ja mietimme työkaluja kiireen ja stressin selättämiseen. Annamme hyviä rakennusaineita keholle ja annamme mielen levätä. Teemme hermostoon vaikuttavia rentoutus- ja hengitysharjoituksia ja nautimme Kahvila- Tuokion meille varta vasten valmistamia vegaanisia ruokia ja herkkuja!

Retriittin tarkoitus on katkaista kiire ja hoppu eli stressinhallinta. Päivä aloitetaan virkistävällä aamun flow joogalla, joka sisältää erityisesti sisäelimiä stimuloivia ja puhdistavia liikkeitä, aineenvaihduntaa lisääviä asentoja sekä stressiä poistavia hengitysharjoituksia. Harjoituksen jälkeen nautimme yhdessä lounaan ja kahvin Studiolla Рtietysti herkun kera, jonka jälkeen loppupäivä menee taas joogaten. Iltapäivän harjoitus on rauhallisempi ja sisältää keskittymis Рja meditaatioharjoituksia sekä stressinhallintatekniikoita. Saat myös vinkkejä kotiharjoituksia varten! Joogat sopivat kaiken tasoisille joogeille ja ohjaamassa ovat Maria ja Merja.

Voit osallistua yhteen tai kahteen päivään, viikonloppu on suunniteltu kokonaisuudeksi joten suositus on osallistua molempiin päiviin. Miniretriitti järjestetään Oulun Hyvinvointistudion tiloissa.

Ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria. P√§iv√§n hinta 90‚ā¨ sis√§lt√§√§ kaiken p√§iv√§√§n kuuluvan.

Ilmottaudu Retriittiin Tästä!

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja laskeutumaan stressittömään talveen!

Terveisin,
Pop Upin Maria ja Merja sekä Studiolta Emma

loppu hopulle