Pop Upin Tarina

Mistä kaikki sai alkunsa – Pop Up Yoga Oulun tarina!

Pop Up Yoga Oulun tarina sai alkunsa kaukaa merten takaa… Marian asuessa Venturassa Kaliforniassa vanha työ liikunta-alalla ei enään houkuttanut, paloi idea tehdä jotain muuta ja erilaista.

Idean kypsyminen vei kuitenkin aikaa ja vuosi kotiinpalun jälkeen alkoi tapahtua. Tavoitteenamme on tuoda jooga lähelle ihmisiä, järkevään hintaan ja näyttää että joogata voi oikeasti missä vain! Tässä olemmekin onnistuneet ja jooganneet puistojen ja rantojen lisäksi ruokakaupassa, baarissa, festareilla, tapahtumissa, vanhalla meijerillä, metsässä sekä järjestämillämme retriiteillä – siis ihan missä vain! Olemme saaneet ihmisiä liikkeelle ja periaatteemme ”joogaa kaikille” on toteutunut!

Ja eihän tällaista yksin pyöritä – näinpä meitä ohjaajiakin on monta. Meitä kaikkia yhteen sitoo jo vuosien ajan kestänyt työkaveruus liikunta-alalta sekä ystävyys. Tällä porukalla on hyvä tehdä töitä! Tällä samalla periatteella laajensimme toimintaamme keväällä 2018 Rovaniemelle.

Sivuiltamme ja somesta löydät kaikki tarjoamamme tunnit, kurssit, workshopit ja retriitit. Ne on kaikki toteutettu periaatteidemme ilo, turvallisuus ja yhteenkuuluvuus periaatteiden mukaisesti.

Lämpimästi tevetulo Pop Upin Porukkaan!
– Maria, Minna-Mari, Emma, Katja, Merja, Jenni, Riikka, Heli, Seija ja Saara

20728280_1784559241559088_1001799412571804331_n